Αναζήτηση:
Δανάη Σκιάδη: Μιλά για την είσοδό της στη ''Γυναίκα'' του ΑΝΤ1
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
12:44

Στον νέο κύκλο της ''Γυναίκας χωρίς όνομα'' έρχεται και η Δανάη Σκιάδη, κρατώντας μάλιστα κομβικό ρόλο που θα καθορίσει την ιστορία. Η ηθοποιός μιλά στο TV Έθνος και αποκαλύπτει γιατί επέλεξε να πει το ''ναι'' στην πρόταση...

Επιστρέφετε στην τηλεόραση και τη μυθοπλασία έπειτα από δύο χρόνια απουσίας...  

Υπήρξε θεατρική αποχή -έπειτα από σειρά ετών για μένα- τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά όχι τηλεοπτική! Φέτος στην τηλεόραση έκανα μέσα στην άνοιξη το αυτοτελές επεισόδιο, «Στάχτες», στη σειρά ,«Ου φονεύσεις» ,του Πάνου Κοκκινόπουλου και τίποτε άλλο τηλεοπτικό ή θεατρικό, διότι τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιέρωσα στην προετοιμασία και την υλοποίηση ενός πολύ μεγάλου κινηματογραφικού πρότζεκτ, στο οποίο έλαβα μέρος τον χειμώνα που μας πέρασε.  

Θεωρείτε ότι η ελληνική μυθοπλασία ζωντάνεψε και πάλι;  

Αυτό που χρειάζεται η ελληνική μυθοπλασία δεν είναι να ζωντανέψει, αλλά να ξαναγεννηθεί.  

Και η πρόταση για το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 πώς προέκυψε;  

Αυτή τη σειρά την επέλεξα γιατί πρόκειται για μια παραγωγή εξαιρετικά προσεγμένη και φροντισμένη, με πολύ σωστούς όρους και συνθήκες, και για έναν ρόλο πραγματικά πολύ ωραίο και με ενδιαφέρουσα διαδρομή.  

Είχατε παρακολουθήσει πέρυσι τη σειρά;  

Δεν είχα παρακολουθήσει τη σειρά σε βάθος χρόνου γιατί δεν είχα προλάβει, αλλά ό,τι είχα δει με έκανε να καταλάβω ότι πρόκειται για μια πολύ καλή παραγωγή.


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα