Αναζήτηση:
Chris Evans: Ποστάρει κατά λάθος γυμνή φωτογραφία του
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020
08:30

Έχει συμβεί σε πολύ κόσμο. Και σε πολλούς celebrities επίσης. Ξέρεις, εκείνες οι NSFW φωτογραφίες που δεν πρέπει με τίποτα να διαρρεύσουν από το κινητό σου τηλέφωνο και όμως με κάποιο τρόπο, συνήθως ατύχημα, βγαίνουν ξαφνικά στα social media.

Το ίδιο έπαθε και ο Chris Evans, όταν δημοσίευσε κατά λάθος μία γυμνή του φωτογραφία, στο λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Captain America πόσταρε ένα full frontal πλάνο του με κοντινό πλάνο σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Παρότι αντιλήφθηκε άμεσα το λάθος του και κατέβασε το υλικό, η φωτογραφία έγινε viral, με χιλιάδες σχόλια και memes να δημιουργούνται σε ελάχιστα λεπτά, την ίδια στιγμή που το όνομά του εξελίχθηκε σε κορυφαίο trend στο Twitter.

Ο 39χρονος Αμερικανός ηθοποιός είχε ποστάρει αρχικά ένα βίντεο με την οικογένειά του σε ένα ομαδικό παιχνίδι. Στο τέλος αυτού όμως ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη του iPhone του που προφανώς είχαν επιλεγεί κατά λάθος. Μία από αυτές ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική. Ασφαλώς, ο Cap "πλήρωσε" το λάθος του, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων στον κόσμο του ίντερνετ, καθώς τα screenshots είχαν ήδη γίνει.

Πολλά δε, από τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν από χιουμοριστικά έως απολαυστικά, όπως εκείνο του Mark Ruffalo ή του αδερφού του, Scott. Ο ίδιος ο Evans πάντως φρόντισε να αποφύγει να τοποθετηθεί. Ευτυχώς για τον ίδιο, οι περισσότεροι το αντιμετώπισαν με χιούμορ.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα