Αναζήτηση:
Χωρίς τον Ιωσήφ Μαρινάκη οι Νηστικοί Πράκτορες - Ποιοι παίρνουν τη θέση του;
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012
18:17
Η εκπομπή μαγειρικής του Star συνεχίζεται αλλά δυστυχώς χωρίς τον γοητευτικό ηθοποιό στη θέση του συμπαρουσιαστή. Ποιοι θα καλύψουν το κενό και ποιος ο νέος τίτλος της εκπομπής;

"Η κουζίνα με τη Ντίνα" θα είναι πλέον ο τίτλος της εκπομπής με τη διεθνούς φήμης σεφ Ντίνα Νικολάου.Τη Δευτέρα 12/3 η πρεμιέρα την ίδια ώρα, όπως και προηγούμενα, στις 10:15.

Η Ντίνα θα φιλοξενεί στην εκπομπή της διάφορους συναδέλφους της από το χώρο της κουζίνας, καθώς και τηλεθεατές ή τηλεθεάτριες, που το βασίλειό τους είναι η κουζίνα.

Στην πρώτη εκπομπή, (τη Δευτέρα 12/3 στις 10:15), η Ντίνα Νικολάου θα μαγειρέψει μια, δικής της έμπνευσης, τυρόπιτα, που γίνεται γρήγορα και απλά και μια πολύ εντυπωσιακή Cookies γίγας τούρτα.

Από μια πρόσφατη εξόρμησή της στο Περτούλι, σε μια χαρακτηριστική αυλή με θέα τις επιβλητικές κορυφές της Πίνδου, η Ντίνα μαγειρεύει με την κυρία Γεωργία χοιρινό με δαμάσκηνα και μήλα.

Από τις πρώτες συνεργασίες θα είναι ο γνωστός από το «Master Chef» Γιάννης Αποστολάκης, ο παλιός μαθητής της, Γιάννης Σιμωτάς, αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής αντικαθιστώντας κατα κάποιο τρόπο τον Ιωσήφ Μαρινάκη.
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα