Αναζήτηση
Chef στην κουζίνα σας: Κλασικές και δημιουργικές γεύσεις | iShow.gr
Ειδήσεις
Chef στην κουζίνα σας: Κλασικές και δημιουργικές γεύσεις
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
16:25



Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Ψήνει παραδοσιακή ηπειρώτικη αλευρόπιτα με σπανάκι και φέτα και φτιάχνει ένα κλασικό χοιρινό κρασάτο με πολλή νοστιμιά. Δοκιμάζει το Δελαγρατσιανό, ένα ιδιαίτερο πιάτο από τη Σύρο και μαγειρεύει φακές με δύο τρόπους: κλασική σούπα με λαχανικά και σαλάτα φακόρυζο. Τέλος, φτιάχνει ένα πεντανόστιμο κοντοσούβλι κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει στο σπίτι τις αγαπημένες μας street food λιχουδιές. Ξεκινάει με την κλασική μπουγάτσα με κιμά από την βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια ψήνει μεσογειακές τυρόπιτες κουρού. Φτιάχνει το πιο νόστιμο Smash Burger με μπρι και μπέικον και ετοιμάζει σπιτικό γύρο κοτόπουλου στο λεπτό. Και μία υπέροχη έκπληξη για το τέλος! Η περίφημη Pizza Fritta από τη Νάπολη της Ιταλίας και μία νηστίσιμη τορτίγια με τεριγιάκι φαλάφελ.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.






Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Δρίσκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551