Αναζήτηση
Chef στην κουζίνα σας: Η εκπομπή είναι γεμάτη ιδέες για το κυριακάτικο τραπέζι | iShow.gr
Ειδήσεις
Chef στην κουζίνα σας: Η εκπομπή είναι γεμάτη ιδέες για το κυριακάτικο τραπέζι
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
14:34



Το Σάββατο, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Ψήνει κρουασάν κοτόπουλου για το σχολείο και το γραφείο, την πιο εύκολη τάρτα με βάση τορτίγια και γέμιση τυριών και μία ιδιαίτερη μακαρονόπιτα με μελιτζάνες και μορταδέλα. Ακόμα, ετοιμάζει σουβλάκια κοτόπουλου με ξεχωριστή μαρινάδα και φτιάχνει αφράτα κεφτεδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το γλυκό: η πιο αρωματική λεμονάτη γιαουρτόπιτα.


Την Κυριακή, η εκπομπή είναι γεμάτη ιδέες για το κυριακάτικο τραπέζι. Ο Βαγγέλης φτιάχνει ωραίο χυλωμένο και πεντανόστιμο γιουβέτσι θαλασσινών, αλλά και μία αφράτη κολοκυθόπιτα σουφλέ με ταλιατέλες. Δείχνει πώς μαρινάρεται και ψήνεται σωστά το χοιρινό σουβλάκι με ψαρονέφρι και μαγειρεύει ένα ξεχωριστό ντοματόρυζο με τσιπς λουκάνικου και ρόκα, ενώ φτιάχνει και τα πιο αφράτα πανκέικς για το πρωινό της Κυριακής.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.


Δείτε το τρέιλερ: https://www.tvopen.gr/watch/203198/chefsthnkoyzinasasmetonbaggelhdriskasabbatokyriakostis1345




Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Δρίσκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551