Αναζήτηση
Χατζίδου - Παύλου: Περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που έζησαν στο νοσοκομείο! | iShow.gr
Ειδήσεις
Χατζίδου - Παύλου: Περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που έζησαν στο νοσοκομείο!
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
19:45

Μεγάλη λαχτάρα πέρασαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πριν μερικές ημέρες, όταν η κόρη τους Μελίτα Δήμητρα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Η μοναχοκόρη του ερωτευμένου ζευγαριού ανέβασε ξαφνικά πυρετό και οι γονείς της ανησύχησαν μήπως έχει κάτι σοβαρό. Έτσι την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου το ιατρικό προσωπικό τη θεώρησε ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Ωστόσο το τεστ βγήκε αρνητικό, ενώ εν τέλει αποδείχτηκε ότι η μικρή νόσησε από αιφνίδιο εξάνθημα.

Πλέον, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός personal trainer βρίσκονται σπίτι με την κορούλα τους, ενώ το πρωί της Παρασκευής μίλησαν μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day και περιέγραψαν την περιπέτεια υγείας της Μελίτας:

«Ήταν η πρώτη φορά που ανέβασε τόσο πυρετό. Είχε 38.9. Ήταν πολύ απότομος ο πυρετός. Παίρνουμε τον γιατρό και μας είπαν ότι τα κορίτσια κάνουν συχνά ουρολοιμώξεις και να το αφήσουμε και θα δούμε. Δεν γινόταν να το αφήσουμε άλλο και πήγαμε στο νοσοκομείο. Γενικά προσέχουμε πάρα πολύ, τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αγχωθήκαμε πάρα πολύ. Αλλά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας. Με το που πήγαμε μας είπαν να μπούμε από την πίσω πόρτα. Μας αντιμετώπισαν ως υπόπτο κρούσμα κορονοϊού. Είχαν κλεισμένο έναν όροφο μόνο για τα ύποπτα κρούσματα. Τον Ετεοκλή δεν τον άφησαν να μπει μέσα. Το φαγητό μας το άφηναν απ’ έξω. Ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν μάθαμε ότι δεν είχε κάτι» περιέγραψε χαρακτηριστικά το ζευγάρι.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Χατζίδου
Ετεοκλής Παύλου
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551