Αναζήτηση
Χάρης Γρηγορόπουλος: «Δεν βλέπω ριάλιτι. Προτιμώ μια ποιοτική τηλεόραση» | iShow.gr
Ειδήσεις
Χάρης Γρηγορόπουλος: «Δεν βλέπω ριάλιτι. Προτιμώ μια ποιοτική τηλεόραση»
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
10:44



Για τον ρόλο του ως «Θοδωρής» στην σειρά του ALPHA,"Έλα στη θέση μου" μίλησε στο gossip-tv.gr ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος που μέσα σε όσα είπε,έδωσε και ένα spoiler.


Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς» ενώ εξέφρασε την γνώμη του και για τα ριάλιτι.


Σας απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου». Πείτε μας λίγα λόγια για τον «Θοδωρή» τον οποίο υποδύεστε.

Ο Θοδωρής είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ρόλος που έχω την ευχαρίστηση να ενσαρκώνω τα τελευταία πέντε χρόνια στο Έλα στη θέση μου. Είναι ένας χαρακτήρας από τον οποίο έχω μεγάλη απόσταση, αλλά ασκεί τρομερή γοητεία πάνω μου και τον έχω αγαπήσει πολύ. Είναι κυρίως αρνητικός χαρακτήρας θα μπορούσαμε να πούμε, είναι ένας άνθρωπος φωνακλάς, νευρικός, ευερέθιστος, κουτσομπόλης, ραδιούργος, ανακατώστρας, αλλά στο τέλος καταφέρνει να γίνεται συμπαθής και αγαπητός. Αυτό καταλαβαίνω από τις αντιδράσεις του κοινού. Είναι ένας ρόλος που αγαπήθηκε πολύ.

Η σειρά συνεχίζεται για 5η σεζόν. Το περιμένατε; Πώς διαχειρίζεστε αυτή την επιτυχία και τι σας λέει ο κόσμος στο δρόμο και στα social media;

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι η σειρά θα συνεχιζόταν για 5 χρόνια. Εκπλαγήκαμε όλοι από την επιτυχία της έχει φανατικό κοινό το οποίο μας ακολουθεί.

Σας αγχώνει το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός; Μιας και πλέον βλέπουμε ότι τα κανάλια έχουν κάνει στροφή στην μυθοπλασία. Σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης; Και πώς σας φαίνεται το γεγονός ότι μετά από χρόνια υπάρχουν τόσες σειρές;

Το ότι υπάρχουν πολλές σειρές με ευχαριστεί.Όχι δεν με αγχώνει το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, ίσα-ίσα μου αρέσει πάρα πολύ που γίνονται αρκετές παραγωγές με σειρές μυθοπλασίας. M' ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα νούμερα της τηλεθέασης, χαίρομαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι εξακολουθούμε να είμαστε πρώτοι. Το ότι υπάρχουν πολλές σειρές με ευχαριστεί. Πραγματικά χαίρομαι όταν γίνονται σήριαλ στην τηλεόραση και εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά, για να συνεχίσουν να γίνονται και να έχουν και οι ηθοποιοί δουλειά.

Πώς περνάτε στα γυρίσματα; Πώς είναι η συνεργασία με τους συναδέλφους σας;
Πώς περνάτε στα γυρίσματα; Πώς είναι η συνεργασία με τους συναδέλφους σας;

Παρότι μία καθημερινή σειρά είναι ιδιαίτερα απαιτητική και έχει φοβερούς χρόνους και δουλεύουμε πολλές ώρες, η συνεργασία με τους συναδέλφους πιστεύω πως είναι και το μυστικό της επιτυχίας αυτής της σειράς. Οι ηθοποιοί έχουμε δέσει πολύ μεταξύ μας, και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Και αυτό το πράγμα μοιραία το μεταδίδουμε.

Έχετε δηλώσει πως σε ένα γύρισμα από τις φωνές παραλίγο να πάθετε εγκεφαλικό. Τι είχε ακριβώς συμβεί τότε;

Ναι ήταν γύρισμα στο οποίο η πρώτη σκηνή της μέρας ήταν ένας άγριος καβγάς που έπρεπε να έχει ο Θοδωρής με το Λεωνίδα η ένταση ήταν πολύ μεγάλη. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και επειδή ήταν πρωί ακόμη δεν είχε ζεσταθεί το σώμα μου και ο οργανισμός μου δεν ήταν έτοιμος να δεχτεί μια τέτοια ένταση. Είναι γύρισμα που θα το θυμάμαι.

Τι δυσκολίες προκάλεσε ο κορονοϊός στην καθημερινότητά σας; Σας φοβίζει το τι θα ακολουθήσει;

Ο κορονοϊός προκάλεσε τρομερές δυσκολίες όχι μόνο τη δική μου καθημερινότητα αλλά στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων του πλανήτη. Είναι ιστορική εποχή αυτή που ζούμε και εύχομαι να είμαστε προς το τέλος.


Την περίοδο της πρώτης καραντίνας σκεφτήκατε να κάνετε κάτι άλλο; Όπως για παράδειγμα να γράψετε ένα βιβλίο; Και τι σκέφτεστε να κάνετε σε αυτή την καραντίνα προκειμένου να περάσετε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο σας;

Αυτό που συνέβη κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας είναι ότι άρχισα να περπατάω. Ποιος; Εγώ, που δεν περπατούσα καθόλου και έπαιρνα το αυτοκίνητο για να πάω ακόμη μέχρι και το περίπτερο. Άρχισα να περπατάω και να διανύω κάθε μέρα αρκετά χιλιόμετρα. Αυτό ήταν και το μόνο καλό που συνέβη κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας. Εξακολουθώ να το κάνω και στη δεύτερη καραντίνα.



Το κοινό σας λάτρεψε μέσα από το «Καφέ της Χαράς» όπου υποδυθήκατε τον «Τρελαντώνη». Πώς σας φαίνεται το γεγονός ότι η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κατ’ εξακολούθηση
;

Είναι μία καλή σειρά και την ξαναβλέπουν αυτοί που την έχουν δει και τη βλέπουν και κάποιοι για πρώτη φορά. Με το «Καφέ» έχουμε μεγαλώσει αρκετές γενιές.

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε. Ποια ήταν τα συναισθήματά σας όταν πήγατε ξανά στο γύρισμα μετά από τόσα χρόνια και όταν είδατε το πρώτο επεισόδιο στην τηλεόραση;

Είχα τρομερό άγχος όταν ξαναπήγα στο σετ του Καφέ της Χαράς για να παίξω πάλι τον Τρελαντώνη. Όμως συνέβη κάτι μαγικό και όταν άρχισα να λέω τις ατάκες αυτού του ήρωα, ξανασυνδέθηκα αυτόματα με τον αγαπημένο χαρακτήρα.

Γιατί σας είδαμε σε περιορισμένο αριθμό επεισοδίων;

Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω ταυτόχρονα και στις δύο σειρές διότι είναι πάρα πολύ απαιτητικές και οι δύο.


Με τη σύζυγό σας, Φωτεινή Ντεμίρη, είστε πολλά χρόνια μαζί και έχετε δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Είναι εύκολο ή δύσκολο να συμβιώνει ένα ζευγάρι καλλιτεχνών;

Είναι και εύκολο και δύσκολο να συμβιώνει ένα ζευγάρι καλλιτεχνών. Αν όμως βάλεις σε μια ζυγαριά τα θετικά από τη μία μεριά και τα αρνητικά από την άλλη, τα θετικά είναι πολύ περισσότερα.

Σας έχουμε δει να παίζετε και μαζί! Πώς είναι αυτή η εμπειρία;

Εκτός από το Καφέ της Χαράς που μας έχετε δει να παίζουμε μαζί, έχουμε δουλέψει και στο θέατρο πολλές φορές. Βέβαια δεν συμβαίνει πολύ συχνά και καλύτερα, γιατί είναι λίγο περίεργο να είμαστε μαζί και στη δουλειά, μαζί και στο σπίτι. Πάντως κάθε φορά που δουλέψαμε μαζί ήταν πολύ ωραία.


Υπάρχουν μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο;

Η αγάπη, η κατανόηση, η υπομονή και η συγχώρεση είναι κάποια από τα μυστικά.



Η Φωτεινή Ντεμίρη είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη και παράλληλα είναι μία έντονη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Έχετε κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας;

Φυσικά και έχω κάνει, πολλές φορές. Όσο περνάνε βέβαια τα χρόνια είναι όλο και λιγότερες και αυτό είναι ευχάριστο.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα ριάλιτι;

Η αλήθεια είναι ότι δεν τα βλέπω. Προτιμώ τις σειρές. Προτιμώ τη μυθοπλασία, και γενικως μια πιο ποιοτική τηλεόραση.

Κλείνοντας, δώστε μας ένα spoiler για το «Έλα στη θέση μου». Τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Όσοι παρακολουθούν τη σειρά γνωρίζουν πως συχνά γίνεται λόγος για τον Γιάνναρο. έναν ανταγωνιστή ταβερνιάρη του Θοδωρή.

Ε λοιπόν, σε αυτη τη σεζόν ο χαρακτήρας του Γιάνναρου θα παρει σάρκα και οστά, με έναν ηθοποιό έκπληξη!




Σχετικά πρόσωπα
Χάρης Γρηγορόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551