Αναζήτηση
Χάρης Χριστόπουλος: Δηλώνει έτοιμος να αποκτήσει δεύτερο παιδί | iShow.gr
Ειδήσεις
Χάρης Χριστόπουλος: Δηλώνει έτοιμος να αποκτήσει δεύτερο παιδί
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
12:45


Ο διάσημος φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος διανύει μια υπέροχη περίοδο στην οικογενειακή και στην επαγγελματική του ζωή.


Ο τριών μηνών γιος του έχει απογειώσει την καθημερινότητά του. Παρά τη μεγάλη ευτυχία που βιώνει δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από όλα όσα συμβαίνουν:


«Αποχαιρετούμε αυτό που ξέραμε. Υπάρχει κοινωνικό πλήγμα στον δυτικό κόσμο. Στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω. Πιστεύω ότι έχω επηρεαστεί από τη γέννηση του γιου μου. Οταν σκέφτομαι ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους και έχουν μικρά παιδιά που πρέπει να τα προστατεύσουν, κλαίω», λέει ο Χ. Χριστόπουλος στη Realnews.


Η πατρότητα δεν τον έχει αλλάξει. Πάντα είχε ευαισθησίες, κυρίως προς τους αδύναμους, και παραμένει ρομαντικός, όπως παραδέχεται ο ίδιος:


«Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος.

Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσουν στο ίδιο μαξιλάρι με τη γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν έβρισκα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί. Οσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας, είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου».

Στη σκέψη ενός ακόμη παιδιού όχι μόνο χαμογελά, αλλά απαντά ξεκάθαρα:


«Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Αννίτα, για ένα ακόμη παιδί. Το θέλουμε πολύ». Στη σύζυγό του Αννίτα Μπραντ έχει βρει το άλλο του μισό. Η εξωτερική της ομορφιά δεν είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει για τον ίδιο:


«Δεν έχει αξία η εξωτερική εμφάνιση. Το μυαλό είναι το πολύτιμο υλικό. Η ομορφιά της γυναίκας είναι τα μάτια και το γέλιο της, που καθρεφτίζουν την εσωτερική διάθεσή της. Η Αννίτα έχει ένα υπέροχο μυαλό. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτουμε, με προϊόντα μακιγιάζ και με κοσμήματα, ήταν μια δική της ιδέα και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το εγχείρημα»

«Πάντα έχω προτάσεις»


Είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Η επαγγελματική του ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ η τηλεοπτική παρουσία του κάνει πάντα αίσθηση. Η εμπειρία και οι γνώσεις του τον έχουν καταστήσει σε αναντικατάστατο πρόσωπο της τηλεοπτικής καθημερινότητας:

«Εχω προτάσεις κάθε φορά που ετοιμάζεται κάποιο κόνσεπτ σχετικό με τη μόδα. H πραγματική μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε τηλεοπτικά. Ολα γίνονται σε τηλεοπτικό επίπεδο για να υπάρχει μια δόση ριάλιτι, ώστε να ιντριγκάρεται ο τηλεθεατής και να συμμετέχει συναισθηματικά».


Ο Χ. Χριστόπουλος δεν αισθάνεται εξαρτημένος από την τηλεόραση.


«Δεν είναι αυτοσκοπός μου η προβολή. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ζουν μόνο μέσα από αυτό», λέει αποφεύγοντας να αποκαλύψει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του, μετά την αποχώρησή του από το «My style rocks», ενώ συνεχίζει πάντα να εργάζεται ως φωτογράφος. «Η δουλειά μου, ως φωτογράφος, δεν έχει επηρεαστεί», καταλήγει.



Της Πολυξένης Καραμίχα,RelLife
Πηγή:www.enikos.gr

Σχετικά πρόσωπα
Χάρης Χριστόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551