Αναζήτηση
Cash or Trash: Το πιο χρήσιμο αντικείμενο για την καθαριότητα του σπιτιού κάνει τη διαφορά | iShow.gr
Ειδήσεις
Cash or Trash: Το πιο χρήσιμο αντικείμενο για την καθαριότητα του σπιτιού κάνει τη διαφορά
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
12:22

Οι πολυθρόνες αποτελούν μια από τις συχνότερα εμφανιζόμενες κατηγορίες αντικειμένων στο Cash Or Trash. Η Ελένη, όμως, φέρνει ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο σχέδιο, που κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο δωμάτιο των αγοραστών και αρκετές προσφορές να πέσουν στον τραπέζι.

Το αντικείμενο που φέρνει ο Σπύρος στο Cash or Trash θα μπορούσε άνετα να «πρωταγωνιστήσει» ως ένα από τα πιο κεντρικά retro props σε διαφήμιση με ύφος από τη δεκαετία του ‘60. Σε άψογη λειτουργική κατάσταση, αλλά και μοναδικό design, το πιο χρήσιμο αντικείμενο για την καθαριότητα του σπιτιού κάνει τη διαφορά στο δωμάτιο των αγοραστών. Σε ποια από τις δύο ταιριάζει το αντικείμενο του Σπύρου καλύτερα; Στην Ελομίδα Βισβίκη ή στην Άντα Πανά; Ο μηχανολόγος πωλητής, με την ηλεκτρική συσκευή γνωστής ελληνικής εταιρίας, ήρθε στο Cash or Trash για να… καθαρίσει!

Στο δωμάτιο της εκτίμησης του Cash or Trash, παρουσιάζεται ένα φωτιστικό διαφορετικό, από όσα έχουν έρθει, έως τώρα στην εκπομπή. Ο Αλέξανδρος, με το εκκεντρικό του γούστο, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με διάθεση να αποχωριστεί το ιδιαίτερο φωτιστικό του. Μια ταμπέλα για τις πιο τρελές διακοσμητικές, αλλά και εναλλακτικές φωτιστικές διαθέσεις, προκαλεί κόντρα ανάμεσα στους αγοραστές. Ο Αλέξανδρος, όμως, όσο περνά η ώρα της δημοπρασίας και βλέποντας το αντικείμενό του ξανά φωτισμένο, φαίνεται να αλλάζει τα αρχικά του σχέδια.




Σχετικά πρόσωπα
Άντα Πανά
Αθηνά Στυλιανίδου
Γεώργιος Καράμπελλας
Γιώργος Ευφραιμίδης
Θάνος Μαρίνης
Γιώργος Τσαγκαράκης
Δημήτρης Δεμερτζής
Φοίβος Στρουγγάρης
Ελομίδα Βισβίκη
Δέσποινα Μοιραράκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551