iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Μπριζίτ Μακρόν: Κομψή και minimal στο κέντρο της Αθήνας
Κυριακή, 26 Απριλίου 2026
13:17

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, καταγράφηκε από τον φακό την ώρα που έβγαινε από το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία" το πρωί του Σαββάτου.

Με ένα μαύρο κοστούμι και λευκή μπλούζα με γραβάτα και μαύρο ρέλι η Μπριζίτ ήταν ιδιαίτερα φιλική και χαμογελαστή, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε τη Μαρέβα Μητσοτάκη στο σπίτι της. Η σύζυγος του πρωθυπουργού πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου νοσηλευόταν οκτώ μέρες έπειτα από επέμβαση για ειλεό

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και διήρκεσε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Μάλιστα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας χάρισε και ένα δώρο στη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Μπριζίτ Μακρόν: Κομψή και minimal στο κέντρο της Αθήνας - Η νέα εμφάνιση και η επίσκεψη στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

 

μπριζιτ

 

μπριζιτ

 

φ


Πηγή: TheTOC.gr

iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551