Αναζήτηση
Βίκυ Κάβουρα: Ένα "φιλί" άναψε φωτιές - Τα σενάρια επανασύνδεσης με τον Οικονομόπουλο | iShow.gr
Ειδήσεις
Βίκυ Κάβουρα: Ένα "φιλί" άναψε φωτιές - Τα σενάρια επανασύνδεσης με τον Οικονομόπουλο
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
15:30

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μόνη, παρά τον θόρυβο που ξέσπασε ότι είναι και πάλι ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και παρά το "σενάριο" που τους θέλει να κρατούν χαμηλούς τόνους για την υποτιθέμενη επανασύνδεσή τους.

Από τον Φεβρουάριου, όταν έπεσε η αυλαία του έρωτά της με τον επιχειρηματία Γιώργο Βίγγο, η όμορφη ηθοποιός έχει ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά της. Η Βίκυ Κάβουρα δεν βιάζεται ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μην κάνει λάθος κινήσεις, ούτε σε προσωπικό.

Μετά τον "βελούδινο" χωρισμό της, δεν θέλησε να μπει σε μια νέα σχέση και σίγουρα, όπως υπογραμμίζουν οι δικοί της άνθρωποι, δεν έχει διάθεση να γυρίσει σε έναν παλιό έρωτα, που έκανε καιρό να ξεπεράσει. Πώς όμως βγήκαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να επιστρέφει στην αγκαλιά του γνωστού τραγουδιστή;

Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Η απάντηση έρχεται και πάλι από τον φιλικό κύκλο της ηθοποιού:

"Η Βίκυ έχει ξετρελαθεί με το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου "Σκάσε ένα φιλί", που έγινε σουξέ με το καλημέρα, και το ακούει όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ανεβάζοντάς το συχνά πυκνά και στα social media. Αποτέλεσμα; Πίστεψαν όλοι πως γύρισε σε εκείνον, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει".

Πηγή: Reallife
του Βασίλη Μπουζιώτη

Σχετικά πρόσωπα
Βίκυ Κάβουρα
Νίκος Οικονομόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551