Αναζήτηση
Βάσω Λασκαράκη: Απολαμβάνει την καραντίνα μαζί με την κόρη της! | iShow.gr
Ειδήσεις
Βάσω Λασκαράκη: Απολαμβάνει την καραντίνα μαζί με την κόρη της!
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
10:15

Με τον πιο δημιουργικό τρόπο περνούν τις ημέρες τους στο σπίτι η Βάσω Λασκαράκη μαζί με την 6χρονη κόρη της Εύα. Μαμά και κόρη εκμεταλλεύονται τον άφθονο ελεύθερο χρόνο τους εν μέσω της καραντίνας και απολαμβάνουν η μία τη συντροφιά της άλλης.

Μπορεί να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και η πανδημία του κορονοϊού να έχει αλλάξει σημαντικά τους ρυθμούς της ζωής μας, όμως η γλυκιά μανούλα παραμένει ψύχραιμη και δεν χάνει την ελπίδα της.

Δεδομένου ότι η γνωστή ηθοποιός δεν έχει το τελευταίο διάστημα επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας Μετά» έχουν σταματήσει, βρίσκεται συνεχώς σπίτι μαζί με την πριγκίπισσά της.

Μαγειρική, διάβασμα, ζωγραφική, παιχνίδια, παζλ είναι μερικές από τις ασχολίες που περιλαμβάνει η καθημερινότητά τους. Η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της πώς περνούν το χρόνο τους στο σπίτι δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες.

Τις τελευταίες ημέρες, η μικρή Εύα και η γνωστή ηθοποιός έχουν λατρέψει τα παζλ και συνεπώς δεν σταματούν να φτιάχνουν καινούργια.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Βάσω Λασκαράκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551