Αναζήτηση
Βασίλισσα Σοφία: Η πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο Νικόλαου - Μπλάτνικ | iShow.gr
Ειδήσεις
Βασίλισσα Σοφία: Η πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο Νικόλαου - Μπλάτνικ
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
10:21

Μετά από τη σύντομη νοσηλεία της πριν από λίγες μέρες, η επίτιμη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εμφάνιση συνέπεσε με την είδηση του διαζυγίου του ανιψιού της Νικόλαου, ένα γεγονός που την έχει στεναχωρήσει αρκετά.

Η 85χρονη αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου εμφανίστηκε κομψή, φορώντας ένα στιλάτο σύνολο, αλλά η διάθεσή της δεν φάνηκε ιδιαίτερα καλή.

Η βασίλισσα Σοφία έχει άριστες σχέσεις με τα ανίψια της και τα παιδιά τους και αυτό φαίνεται στις οικογενειακές τους εμφανίσεις.

Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ισπανικά δημοσιεύματα ήθελαν τη Σοφία να σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ζήσει εδώ τελευταία χρόνια της ζωής της…

Γεννημένη στο Ψυχικό, η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε την επιθυμία να ζήσει μόνιμα ξανά στη χώρα μας, μετά από 61 χρόνια, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα.

Εκείνη την περίοδο, πηγές που έχουν σχέση με τα ισπανικά ανάκτορα έλεγαν ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του Χουάν Κάρλος στη Μαδρίτη (η οποία δεν πραγματοποιήθηκε τελικά) είχε δημιουργήσει ταραχή στη βασίλισσα Σοφία, γεγονός που την είχε ωθήσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της μετακόμισης στην Ελλάδα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η Άννα Μαρία αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, το ίδιο και ο ανιψιός της Νικόλαος αλλά και τα αδέλφια του που πηγαινοέρχονται στη χώρα μας πιο συχνά από ποτέ τα τελευταία χρόνια, την έκαναν να σκέφτεται όλο και περισσότερο τη μόνιμη εγκατάστασή της στην Ελλάδα.

Βασίλισσα Σοφία: Η πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο Νικόλαου - Μπλάτνικ - Η κακή διάθεση και η αδυναμία στα ανίψια της

σοφια

σοφια

spain royals

queen sofia

queen sofia

Πηγή: TheTOC.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551