Αναζήτηση
Βασίλειος Κωστέτσος για επίθεση στο Σύνταγμα: Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι και έπεσα με τα μούτρα | iShow.gr
Ειδήσεις
Βασίλειος Κωστέτσος για επίθεση στο Σύνταγμα: Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι και έπεσα με τα μούτρα
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022
16:12


"Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά [...] Πέταξαν τον φίλο μου που είναι 90 κιλά από τα σκαλιά" είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος, περιγράφοντας την επίθεση εναντίον του το βράδυ της Πέμπτης 11/9 στην Πλατεία Συντάγματος.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Βασίλειος Κωστέτσος σε ανάρτησή του στο Instagram, o γνωστός μόδιστρος δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Πέμπτης μαζί με έναν φίλο του. Μάλιστα ο φίλος του δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και οι δύο τους βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

"Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλέφωνα και τα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους μου για το ενδιαφέρον αλλά και όλους τους φίλους από τα social. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν. Επαναλαμβάνω, όχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή, ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας. Είμαι καλά στην υγεία μου. Σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστώ".

"Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου" δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος, μιλώντας στο δελτίο ειδησεων του ΑΝΤ1.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

Πηγή: TheTOC.gr
Σχετικά πρόσωπα
Βασίλειος Κωστέτσος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551