Αναζήτηση
Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δεν αποδείξει αυτό που είπε, να ζητήσει συγγνώμη! Αλλιώς οι ευθύνες θα είναι ποινικές» | iShow.gr
Ειδήσεις
Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δεν αποδείξει αυτό που είπε, να ζητήσει συγγνώμη! Αλλιώς οι ευθύνες θα είναι ποινικές»
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023
15:07

Απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ο Βαγγέλης Περρής, μετά τη δήλωση της παρουσιάστριας ότι στο παρελθόν εκείνος την έχει σχολιάσει με χυδαίο τρόπο για την εξωτερική της εμφάνιση.

Ειδικότερα, στο ξεκίνημα της στήλης των τηλεοπτικών νέων, ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να πει δυο λόγια για τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Θέλω να πω κάτι, με αφορμή μία κουβέντα που ακούστηκε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Είπε ακριβώς ότι «έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνισή μου. Θα μου πεις τώρα τι ασχολείσαι με τον Περρή; Πόσο χυδαίο είναι αυτό από την πλευρά ενός άνδρα;». Θα πρέπει αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει: «κατάλαβα, μου είπαν, υπονοήθηκε». Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες σε αυτό που έκανε δημοσίως. Και οι ευθύνες αυτές θα είναι ποινικές» είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε στη συνέχεια τον Βαγγέλη Περρή ότι αν την εποχή που συνυπήρχε τηλεοπτικά με τον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη έχει πει κάτι στο πλαίσιο χιούμορ και δεν το θυμάται.

Τότε, ο Βαγγέλης Περρής ήταν αρνητικός. «Θα πρέπει εκείνη να φέρει τον χυδαίο σχολιασμό στην εμφάνισή της. Δεν έχει γίνει».

Πηγή: tvnea.com

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551