Ο Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει μια καλοκαιρινή συνταγή για κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και λαχανικών. Ο γνωστός σεφ ετοιμάζει ένα πιάτο με χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά, αρακά και κολοκυθάκια, προσφέροντας μια γευστική πανδαισία.
Για το μείγμα των κεφτέδων, ο ίδιος χρησιμοποιεί τριμμένο ψωμί αντί για φρυγανιά, καθώς το ψωμί τραβάει την υγρασία και κάνει τα κεφτεδάκια πιο αφράτα. Επίσης, προσθέτει πολτό σκόρδου με κρεμμύδι για έξτρα γεύση.
Στη συνέχεια, σοτάρει ελαφρά τα κεφτεδάκια και τα σιγοβράζει σε σάλτσα ντομάτας με φρέσκο αρακά και κολοκυθάκια. Ο χρόνος μαγειρέματος είναι περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να πήξει η σάλτσα.
Δείτε το video.