Αναζήτηση
Βαμβακούση: Με την κόρη της στο γυμναστήριο! Έτσι είναι το κορμί της μετά τη γέννα | iShow.gr
Ειδήσεις
Βαμβακούση: Με την κόρη της στο γυμναστήριο! Έτσι είναι το κορμί της μετά τη γέννα
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
11:05

Επανέρχεται την καθημερινότητά της η Δήμητρα Βαμβακούση μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η όμορφη σύζυγός του Γιώργου Αγγελόπουλου έφερε πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ζει μοναδικές στιγμές. Παρόλα αυτά η Δήμητρα δεν παραβλέπει τις παλιές της συνήθειες.


agelopoulos-vamvakousi-2.jpg

Μια από αυτές και η προπόνησή της στο γυμναστήριο. Μάλιστα σε μια από αυτές τις επισκέψεις της δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με το μωρό της το οποίο κοιμόταν προφανώς στο καροτσάκι του.

Στο βίντεο είναι εμφανές πως η Δήμητρα Βαμβακούση έχει επανέλθει πλήρως σε ό,τι αφορά τη φυσική της κατάσταση και σίγουρα δείχνει να νιώθει πολύ καλά με το σώμα της. Και επειδή για εκείνη η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, προφανώς και του έχει δώσει τελευταία και... καταλαβαίνει αφού της αρέσει πολύ.

Θυμίζουμε ότι αρχές του περασμένου μήνα το ζευγάρι έκανε το πρώτο ταξίδι με την κόρη του στην Κρήτη προκειμένου να συναντήσουν τον πνευματικό τους, Δημήτριο Λουπασάκη.

1712128457850-893274995-kori-aggelopouloi-vamvakousi.jpg

«Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασακη . Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Να έχουμε όλοι την ευχή του!» είχαν γράψει στο instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση που ο πνευματικός τους ήταν η αιτία να γνωριστούν.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Δήμητρα Βαμβακούση
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551