Αναζήτηση
Αθηναΐς Νέγκα: "Θα έκανα ξανά το συγκεκριμένο σχόλιο για την Μαρίνα Σάττι - Δεν το μετανιώνω" | iShow.gr
Ειδήσεις
Αθηναΐς Νέγκα: "Θα έκανα ξανά το συγκεκριμένο σχόλιο για την Μαρίνα Σάττι - Δεν το μετανιώνω"
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
08:48

Η Αθηναΐς Νέγκα απαντά για την αναφορά της στο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στα Mad Video Music Awards, την ώρα της βράβευσης.

Η Αθηναΐς Νέγκα, που είχε αναλάβει την παρουσίαση και την απονομή του βραβείου στη Μαρίνα Σάττι, δεν παρέλειψε να ρίξει την μπηχτή της στη διάσημη τραγουδίστρια για τη συμπεριφορά της κατά τη συνέντευξη Τύπου στη Eurovision.

"Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα" ανέφερε από τη σκηνή των MAD VMA 2024 η Αθηναϊς Νέγκα και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το σχόλιό της για τη Μαρίνα Σάττι, η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε τη δική της εξήγηση.

"Δεν θεωρώ ότι είπα κάτι φοβερό. Δεν ήθελα να έχω μια υποκριτική στάση. Δεν νομίζω πως την στενοχώρησα με αυτό που είπα. Δεν το έκανα για να την στενοχωρήσω. Εάν το παιδί μου έπαιρνε ένα βραβείο και του έλεγαν ότι διαφωνούν σε κάτι μαζί του δεν θα θεωρούσα ότι πρέπει να προσβληθεί".

Η ίδια είπε πως είχε εκφράσει δημόσια ότι διαφωνεί με τη στάση της και όπως τόνισε, βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν είδε ότι έπρεπε να τη βραβεύσει.

"Εκτιμώ τη δουλειά της Μαρίνας. Το tweet μου είχε σκοπό να εξηγήσει γιατί εκφράστηκα με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ήταν ένα συμπληρωματικό σχόλιο. Εάν ερχόταν στην εκπομπή η Μαρίνα θα το συζητούσαμε. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για την απονομή των βραβείων Mad. Θα έκανα ξανά το συγκεκριμένο σχόλιο. Δεν το μετανιώνω. Εάν ήταν φίλη μου η Μαρίνα θα της έλεγα ότι κάποιοι θα διαφωνούν μαζί της. Κανένας δεν άλλαξε γνώμη για τη Μαρίνα μετά το σχόλιό μου. Ίσως την αγάπησαν ακόμη περισσότερο".Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μαρίνα Σάττι
Αθηναΐς Νέγκα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551