Αναζήτηση
Αθηνά Οικονομάκου: Οι βραδινές λιγούρες την οδήγησαν στην κουζίνα - Τι έφτιαξε; | iShow.gr
Ειδήσεις
Αθηνά Οικονομάκου: Οι βραδινές λιγούρες την οδήγησαν στην κουζίνα - Τι έφτιαξε;
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020
09:00

Μένουμε σπίτι και… μαγειρεύουμε φαίνεται να είναι το σλόγκαν που επικρατεί στα social media, καθώς διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα εγκλεισμού. Οι περισσότεροι πολίτες έχουν αδράξει την ευκαιρία του κατ’ οίκον περιορισμού και δεν σταματούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική δοκιμάζοντας σε τακτική βάση νέες συνταγές, είτε αυτοσχέδιες είτε διάσημων σεφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεδομένου των συνθηκών έχει άφθονο χρόνο στο σπίτι και έτσι καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει για τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον 2χρονο γιο τους, Μάξιμο. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να είναι μια πολυάσχολη επαγγελματίας, όμως παράλληλα είναι και μια σωστή νοικοκυρά, αφού όλες οι δουλειές στο σπίτι περνούν πλέον από τα χέρια της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι άψογη μαγείρισσα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους followers της τις δημιουργίες της. Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, εκείνη και ο σύζυγός της είχαν λιγούρες με αποτέλεσμα να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει ένα αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων, που δεν είναι άλλο από κεφτεδάκια με πατάτες τηγανιτές.

Δες φωτογραφίες:


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Αθηνά Οικονομάκου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551