Αναζήτηση
Αρναούτογλου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα | iShow.gr
Ειδήσεις
Αρναούτογλου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023
12:37Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγαίνοντας από το ραδιοφωνικό στούντιο της εκπομπής του συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες. Δημοσιογράφοι ήθελαν να του αποσπάσουν μία δήλωσεη αναφορικά με το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, που τόνισε πως και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται ο ίδιος στο πρωινό του ANT1.

"Αυτή η εκπομπή, όπως την βλέπετε, σας αρέσει-δεν σας αρέσει, θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να το κλείσουμε, να κόψουμε την πλάκα"

Καμία απάντηση δεν θέλησε να δώσει ο παρουσιαστής του ANT1, ο οποίος βγαίνοντας από το στούντιο, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, πηγαίνοντας αλλού την κουβέντα, αφού μπροστά του περνούσε τυχαία ένα όχημα της πυροσβεστικής.

"Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε, να είστε καλά! Αυτά τα ρεπορτάζ να κάνετε, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία", είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους άνδρες της πυροσβεστικής, στέλνοντας έτσι μήνυμα στους δημοσιογράφους. Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα: "Καλό Σαββατοκύριακο", ευχήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Γρηγόρης Αρναούτογλου
Γιώργος Λιάγκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551