Αναζήτηση
Αρναούτογλου για Πλούταρχο: Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου | iShow.gr
Ειδήσεις
Αρναούτογλου για Πλούταρχο: Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
15:05

Στον "πάγο" φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιάννη Πλούταρχου, όπως αποκάλυψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο ίδιος ο παρουσιαστής.

"Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο" δήλωσε αρχικά, σύμφωνα με το απόσπασμα που μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό".

Η συμπαρουσιάστριά του και σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου του πρότεινε τότε να καλέσει τον τραγουδιστή στο The2Night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αρνείται κατηγορηματικά, χωρίς να διευκρινίζει εάν αστειεύεται ή όχι.

"Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δεν κατάλαβα... Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ" είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Γρηγόρης Αρναούτογλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551