Αναζήτηση
Αντώνης Δημητριάδης: Έτσι προέκυψε η συνεργασία με το MEGA | iShow.gr
Ειδήσεις
Αντώνης Δημητριάδης: Έτσι προέκυψε η συνεργασία με το MEGA
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
16:22


Ο Αντώνης Δημητριάδης, μιλώντας στο gossip-tv, αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση από το Mega για το "Mega Star" και το "Σπίτι με το Mega", αλλά και πώς ένιωσε όταν είπε την πρώτη "καλησπέρα" στον τηλεοπτικό αέρα μίας εκ των μακροβιότερων μουσικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι η πρώτη σας φορά στο ρόλο ως παρουσιαστής. Πως προέκυψε η συνεργασία με το Mega;

Η συνεργασία μου με το MEGA ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, τον περασμένο Απρίλιο. Εκείνη την περίοδο έκανα κάποια live στο ίνσταγκραμ με καλεσμένους φίλους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση και συζητούσαμε όλοι μαζί ότι κάτι θα έπρεπε να κάνουμε για να κρατήσουμε συντροφιά στον κόσμο. Τις επόμενες ημέρες το κανάλι σε συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο έβγαλε το πρώτο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» στον αέρα και ακολούθησε λίγες ημέρες μετά, συγκεκριμένα την πρωτομαγιά του 2020, το ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Άννα Βίσση.

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί μία σταθερή σχέση με τους τηλεθεατές που θα κάλυπτε το κενό της διασκέδασης λόγω της ιδιαίτερης χρονικής συγκυρίας που διανύαμε. Και … προέκυψε το «Σπίτι με το ΜEGA». Μετά από κάποιους μήνες, η επιτυχημένη αυτή συνεργασία έφερε και την πρόταση για το «Mega Star». Η συζήτηση για την εκπομπή αυτή είχε γίνει και παλαιότερα, αλλά λόγω των συνθηκών και των ιδιαίτερων καταστάσεων που ζούμε όλοι μας, καθυστέρησε να υλοποιηθεί. Γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου όμως το Mega Star, μια απ’ τις πιο θρυλικές μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, αναβίωσε και την παρουσιάζουμε μαζί με την αγαπημένη Μαντώ Γαστεράτου.

Το Mega Star είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Όταν ακούσατε ότι θα είστε κι εσείς στο κομμάτι της παρουσίασης, αισθανθήκατε καθόλου άγχος; Ποιες ήταν οι σκέψεις σας;

Δημιουργικό άγχος, μόνο. Η εκπομπή σχετίζεται άμεσα με τη δουλειά μου και την καθημερινή μου ζωή. Δεν μου ήταν εντελώς άγνωστο το περιεχόμενο της. Επίσης, ως dj έχω συνηθίσει την έκθεση και την επικοινωνία με τον κόσμο και για αυτό, όταν είμαι στην εκπομπή, αισθάνομαι σα να παίζω μουσική σε ένα μαγαζί δε βλέπω την κάμερα που έχω μπροστά μου. Είμαι σε μία κατάσταση, όπου σκέφτομαι ότι έχω από κάτω μου εκατοντάδες άτομα, που ακούνε τη μουσική μου και εμένα, και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα.

Η συνεργασία με την Μαντώ Γαστεράτου πως είναι;

Με τη Μαντώ Γαστεράτου γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, συγκεκριμένα στο Color Festival Day. Έχουμε χημεία, κοινό κώδικα επικοινωνίας και γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα της εκπομπής.

Τι πιστεύετε ότι λείπει περισσότερο από την ελληνική μουσική;

Δεν θεωρώ ότι λείπει κάτι. Καινούργια τραγούδια βγαίνουν συνεχώς, καθώς και νέα ταλαντούχα παιδιά υπάρχουν με πολλές δυνατότητες. Είναι λάθος και άδικο να συγκρίνουμε τους νέους καλλιτέχνες με τους παλαιότερους και να λέμε ότι δεν είναι όπως ο Καζαντζίδης, ο Διονυσίου, ο Μπιθικώτσης και η Μαρινέλλα. Αυτή η σύγκριση δεν έχει βάση γιατί ποτέ δεν θα βρούμε κανέναν που να μπορεί να αντικαταστήσει αυτούς τους καλλιτέχνες. Είναι μοναδικοί και αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη για τη μουσική ιστορία της Ελλάδας.

Ο κάθε καλλιτέχνης θα πρέπει να κρίνεται στην εποχή του και σύμφωνα με τη δουλειά του. Το να γράφει κάποιος τραγούδια σήμερα δεν έχει σίγουρα καμία σχέση με την εποχή παλαιότερων δεκαετιών. Αυτό που ίσως μπορεί να λείπει από την ελληνική μουσική είναι το να είμαστε εμείς οι ίδιοι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, με περισσότερο σεβασμό και συνέπεια τόσο προς εμάς όσο και τους γύρω μας.

Θέλω να μου πείτε έναν αγαπημένο σας τραγουδιστή και μια αγαπημένη σας τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή που υπάρχει στην Ελλάδα!

Όπως σου προανέφερα, ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Ρέμος. Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε περίπου 16 χρόνια. Έχω δουλέψει όμως σχεδόν με όλους τους καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Ο καθένας, έχει το δικό του χαρακτήρα και τα δικά του καλά στοιχεία. Είμαι τυχερός γιατί με όλους έχω εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φαίνεται άλλωστε από το γεγονός, ότι με τιμούν με την παρουσία τους στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Στην εκπομπή αυτή -μεταξύ άλλων- έχω και την ευθύνη για το συντονισμό των καλλιτεχνών.

Ένα όνειρο στη μουσική που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα και θα θέλατε να το δείτε να πραγματοποιείται;

Όταν πρωτοξεκινούσα ήταν για μένα όνειρο να παίξω στο μαγαζί της γειτονιάς μου μουσική. Δεν πίστευα ότι θα πραγματοποιηθεί και όμως έγινε, λίγο καιρό αργότερα. Μετά ήρθε το καλύτερο κλαμπ της Θεσσαλονίκης, κατέβηκα στην Αθήνα, πήγα στη Μύκονο, τη Νέα Υόρκη και το Μονακό. Έχω παίξει σχεδόν σε όλο τον κόσμο μουσική. Δόξα τω Θεώ νιώθω πολύ γεμάτος για τα 25 χρόνια που είμαι στο χώρο αυτό. Έχω κάνει πολλά πράγματα από αυτά που σκεφτόμουν, ονειρευόμουν και δεν περίμενα ποτέ να έρθουν. Ένα και μόνο όνειρο έχω αυτή τη στιγμή: να είμαστε καλά, να ξεπεράσουμε τον κορωνοϊό και να ξανά ανταμώσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πέρα από ένας επιτυχημένος επαγγελματίας είστε κι ένας επιτυχημένος μπαμπάς. Τι σας είπε η τετράχρονη κόρη σας όταν σας είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις το συναίσθημα αυτό. Είναι ευλογία το να είσαι γονιός. Όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στη ζωή σου έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ακόμα και αν είναι οι φίλοι σου, η δουλειά σου και ό,τι άλλο είχες προτεραιότητα πριν γίνεις γονιός. Ο ερχομός της κόρης μας, ήταν θείο δώρο στη ζωή μου. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και νιώθω ευγνώμων. Είναι μόλις 4 ετών και σχολιάζει τα πάντα που συμβαίνουν στην εκπομπή. Για παράδειγμα έχει άποψη για το πώς η Μαντώ ντύνεται, ξέρει τι ώρα είναι η εκπομπή, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς της και πολλά ακόμα. Κάθε μέρα μαζί της είναι μια νέα , διαφορετική και ακόμα πιο όμορφη ημέρα για εμάς. Μαθαίνουμε πολλά και εξελισσόμαστε μαζί της. Ακούς πράγματα που δεν περιμένεις να ακούσεις από ένα τετράχρονο παιδί. Πολλές φορές σου δίνει και μαθήματα ζωής. Είναι ασύγκριτο αυτό που ζω, ευχαριστώ τον Θεό.



Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Αντώνης Δημητριάδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551