Αναζήτηση
Ανοιχτές Υποθέσεις: Αποκάλυψη σοκ για τα Τέμπη, Τι συνέβη στο δωμάτιο της κοπτοραπτικής; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ανοιχτές Υποθέσεις: Αποκάλυψη σοκ για τα Τέμπη, Τι συνέβη στο δωμάτιο της κοπτοραπτικής;
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
14:09

 

Απόψε στις 23:30 ο Πέτρος Κουσουλός παρουσιάζει μια αποκάλυψη σοκ για το τι πραγματικά συνέβη στο δωμάτιο της κοπτοραπτικής, λίγο μετά τη σύγκρουση των μοιραίων τρένων στα Τέμπη. Όλες οι νέες αποκλειστικές πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση που συντάραξε την Ελλάδα.

Ακόμα, οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας. Τα λάθη, οι παραλείψεις και οι αντιφάσεις σχετικά με τον θάνατο της μικρής Μαλένας, αλλά και ανατριχιαστικές πληροφορίες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, μια ανάσα πριν από τη δικαστική απόφαση. Μια μαρτυρία ντοκουμέντο που καθηλώνει. Πώς η κατηγορούμενη προέβλεψε δυο χρόνια πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας;

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.








Σχετικά πρόσωπα
Πέτρος Κουσουλός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551