Αναζήτηση
Ανατροπή! Ο ΣΚΑΪ θα κάνει ραντεβού με την Σπυροπούλου | iShow.gr
Ειδήσεις
Ανατροπή! Ο ΣΚΑΪ θα κάνει ραντεβού με την Σπυροπούλου
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
09:44

Γράφτηκαν πολλά για την "πόρτα" που έριξε η Acun Media στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη θέση της παρουσιάστριας στο τρίτο My Style Rocks το οποίο, ναι, θα έρθει στους δέκτες μας το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Κάποιοι λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο και αφεντικό στον ΣΚΑΪ δεν είναι ο Τούρκος παραγωγός. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ήρθε η ώρα της Μπέττυς Μαγγίρα για να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης στο ριάλιτι μόδας. Ποιά είναι όμως η αλήθεια;

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ θα κάνει επίσημο ραντεβού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το Πάσχα. Κρατήστε το, γιατί θα χυθεί πολύ μελάνι μετά από αυτό το ραντεβού. Πρόθεση του ΣΚΑΪ είναι να ακούσει τις προθέσεις της Σπυροπούλου.

Οι ιθύνοντες του καναλιού επίσης θεωρούν ότι αφού μια συνεργασία ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα, δεν υπάρχει λόγος να μην ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν από την παρουσιάστρια που έτρεξε τον δεύτερο κύκλο του σόου. Δε σας γράφω οτι ο ΣΚΑΪ θέλει την Σπυροπούλου, αλλα ότι θα συζητήσει μαζί της.

Το μόνο σίγουρο είναι και κρατήστε το, ότι αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι στον 3ο κύκλο του My Style Rocks, δε θα είναι και σε κανένα άλλο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου. Τυπικό ή ουσιαστικό το ραντεβού; Δείγμα ευγένειας και τηλεοπτικού πολιτισμού; Κάτι τέτοιο κατάλαβα, αλλά ας μην βιαζόμαστε, πριν η Κωνσταντίνα στολιστεί και περάσει για άλλη μια φορά το κατώφλι του Φαλήρου. Κοντός ψαλμός που λέει και ο λαός.

Πάμε τώρα στην Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία για πολλούς ήταν ένας ουσιαστικός λόγος για να παρακολουθείς το περσινό My Style Rocks.

Η Μαγγίρα δεν έχει πρεμούρα στα 44 της να βαφτιστεί παρουσιάστρια. Θεωρεί, όπως μαθαίνω, ότι ο ρόλος στην κριτική επιτροπή της πηγαίνει περισσότερο και είναι πιο ουσιαστικός από αυτόν της παρουσιάστριας στο συγκεκριμένο format.

Μαθαίνω επίσης ότι έχει κάνει ήδη συζητήσεις με το κανάλι, το οποίο την θέλει, της το έχει ξεκαθαρίσει και έχουν δώσει τα χέρια. Οι υπογραφές θα έρθουν και αυτές και η Μπέττυ Μαγγίρα είναι, έως τώρα, η μόνη που έχει καπαρώσει τη μία από τις τρείς θέσεις στην κριτική επιτροπή.

gossip-tv.gr-Στέφανος Κωνσταντινίδης

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551