Αναζήτηση
Αλλάζει ώρα το "Pop Up" | iShow.gr
Ειδήσεις
Αλλάζει ώρα το "Pop Up"
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
17:14



Πολλές θα είναι οι αλλαγές στην νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Πρώτη και κύρια αλλαγή, θα είναι η ώρα προσβολής της εκπομπής καθώς τα πράγματα δεβ είναι εύκολα όσο αφορά την τηλεθέαση της.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε πως, η Ηλιάνα αναμένεται να επιστρέψει στην ώρα της Ελένης Μενεγάκη, στις 13:00, προκειμένου να μην έχει απέναντί της τον Νίκο Μουτσινά.

«To πείραμα με την Ηλιάνα δεν πέτυχε. Έτσι, σκέφτονται να επαναφέρουν το concept που είχε η Ελένη αυτά τα χρόνια προκειμένου να ανεβάσουν όλη την τηλεθέαση. Και μάλιστα σκέφτονται να επαναφέρουν τη συγκεκριμένη ζώνη στο 13:00 με 15:00 το μεσημέρι. Ενώ τώρα η εκπομπή ξεκινά στις 13:50 και έχει αλλάξει όλο το πρόγραμμα του ALPHA.

Σε μια τελευταία σύσκεψη που έγινε, έγινε εισήγηση να μεταφερθεί όλο το πρόγραμμα νωρίτερα. Δηλαδή η Σταματίνα να τελειώνει στις 10:30 όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια, μετά να παίρνει τη σκυτάλη η Ελεονώρα Μελέτη, γύρω στις 12:00 να υπάρχει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και στις 13:00 να ξεκινά η εκπομπή της Ηλιάνας, η οποία θα ολοκληρώνεται στις 15:00 για να μην πέφτει πάνω στον Νίκο Μουτσινά», είπε ο δημοσιογράφος.

Ακόμα, ανέφερε πως στενός συνεργάτης της Ηλιάνας έκανε λόγο για αλλαγή και στην ομάδα των συνεργατών της. «Θα αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα», τόνισε.

Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551