Αναζήτηση
Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον; | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον;
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
13:28

Μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι βρέθηκε καρκίνος στο σώμα της και ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούσαν την εξαφάνισή της σταμάτησαν, αλλά ξεκίνησαν νέες που αφορούν το είδος του καρκίνου της.

Ο βασιλικός αναλυτής Marc Roche, δημοσιογράφος, ειδικός επί των θεμάτων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala για τα πρόσφατα γεγονότα και την διάγνωση της Κέιτ και αποκάλυψε το είδος του καρκίνου της.

"Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο.

Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό λάθος, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή απλώς στην έλλειψη εμπειρίας τους".

Όπως ανέφερε ο ειδικός, επικαλούμενος "καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι η Κέιτ έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες, που μπορούν να πραγματοποιηθουν εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο", πρόσθεσε.

Η υστερεκτομή είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται η μήτρα. Πρόκειται για μια επέμβαση που χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία πολλών σοβαρών γυναικολογικών παθήσεων και την πρόληψη και θεραπεία γυναικολογικών καρκίνων.

Ο Roche πρόσθεσε ακόμα ότι η Κέιτ δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη:

"Πιστεύω, ακόμη, πως δεν θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν είναι αντάξιο μίας μελλοντικής βασίλισσας. Ούτε η Ελισάβετ Β’ είχε ζητήσει ποτέ συγγνώμη. Από τη στιγμή της σοκαριστικής ανακοίνωσης της Κέιτ για τον καρκίνο, ξεχάστηκαν όλα. Ωστόσο συνέβη ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος. Όταν η Κέιτ πρότεινε αυτή τη φωτογραφία, κανείς δεν τη ρώτησε, αν θα την παραποιήσουν ή όχι. Μάλλον το έκανε η ίδια ή κάποιος από το στενό της περιβάλλον.

Αναφορικά με την επιστροφή της Κέιτ στα βασιλικά της καθήκοντα, ο Roche σημείωσε:

"Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέο δελτίο Τύπου. Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επικοινωνία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της".

Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον; Το όργανο που αφήρεσε από την κοιλιά της και το σημείο όπου βρέθηκε ο όγκος

kate middleton

kate middleton

Κέιτ Μίντλετον

kate middleton

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κέιτ Μίντλετον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551