Αναζήτηση
Αυτή είναι η νέα σειρά του Star που θα παίζει μετά το MasterChef | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτή είναι η νέα σειρά του Star που θα παίζει μετά το MasterChef
Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
10:14



Μια νέα αστυνομική σειρά εξασφάλισε το
Star για την late night ζώνη. Πρόκειται για το αστυνομικό-πολιτικό δράμα κορεάτικης παραγωγής «K2», το οποίο θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 12.10, αμέσως μετά το «MasterChef».


Βασικός ήρωας της σειράς ο Κιμ Ζε-χα, ένας κορυφαίος μισθοφόρος στρατιώτης, που εργάζεται για μια ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών, με την ονομασία Blackstone, στο Ιράκ. Το ψευδώνυμό του είναι «Λύκος», αφού είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους στρατιώτες, επιδεικνύοντας γενναιότητα και εξαιρετικές δεξιότητες μάχης. Είναι ερωτευμένος με τη Ράνια, μια γυναίκα ιρακινής καταγωγής, η οποία εργάζεται επίσης σε στρατιωτική βάση.


Ο Ζε-χα της κάνει πρόταση γάμου και της υπόσχεται να επιστρέψουν μαζί στην πατρίδα του για να παντρευτούν. Όμως η ζωή τους επιφυλάσσει μια τεράστια ανατροπή, όταν ο Ζε-χα γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της. Ο Ζε-χα κατηγορείται άδικα για τον φόνο και αναγκάζεται να γίνει φυγάς για να ξεφύγει από την Interpol. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η αγαπημένη του δολοφονήθηκε αλλά καταφέρνει με αρκετές δυσκολίες, να επιστρέψει στο σπίτι του στην Κορέα.


Η σειρά, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν σε Νότια Κορέα και Ισπανία, θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια. Μάλιστα, τα επεισόδια του Κ2 είναι διαθέσιμα και στο Netflix.


Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551