Αναζήτηση
5χ5 Σπεσιαλ: με καλεσμένους τους αγαπημένους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη | iShow.gr
Ειδήσεις
5χ5 Σπεσιαλ: με καλεσμένους τους αγαπημένους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
17:59


Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους τους αγαπημένους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Οι δύο αρχηγοί θα βρεθούν αντίπαλοι σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, καθώς στο πλατό του «5x5» ΣΠΕΣΙΑΛ παντρεύεται η ροκ με τη λαϊκή μουσική με τους Led Zeppelin και τον Μίμη Πλέσσα σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο. Ο Θάνος, ο Τάκης και ο Θόδωρης θα βρεθούν στα φωνητικά των Led Zeppelin, ενώ θα απολαύσουμε και το «House Of The Rising Sun» σε μια διαφορετική εκτέλεση με μπουζούκι και στίχους από τον αείμνηστο Μάρκο Βαμβακάρη.

Αρχηγός για τις «Ροκιές» ο Τάκης Γιαννούτσος  και απέναντί του για τις «Πενιές» ο Θοδωρής Βαμβακάρης, σε ένα παιχνίδι που οι απαντήσεις και των δύο ομάδων είναι, όπως πάντα, απολαυστικές και το παιχνίδι υπέροχα ανατρεπτικό. Οι δύο αρχηγοί και αυτή την Κυριακή θα κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι, και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!



































Σχετικά πρόσωπα
Θάνος Κιούσης (Τονυ Σφήνος)
Suzette Rising
Μίμης Πλέσσας
Antenna Studios
Τάκης Γιαννούτσος
Θοδωρής Βαμβακάρης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551