Αναζήτηση
10η επετειακή απονομή Mad VMA - Όλα τα live acts της βραδιάς - Δες φωτογραφίες και videos | iShow.gr
Ειδήσεις
10η επετειακή απονομή Mad VMA - Όλα τα live acts της βραδιάς - Δες φωτογραφίες και videos
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013
13:22

Η 10η επετειακή απονομή των μουσικών βραβείων Mad πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/6 και όλα όσας συνέβησαν εκεί ήταν αξιοσημείωτα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η βραδιά των 10ων Mad Video Music Awards ήταν η λαμπερότερη από όσες έχουν λάβει χώρα μέχρι σήμερα και οι καλλιτέχνες που παρέλασαν επί σκηνής έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για να εντυπωσιάσουν και τα κατάφεραν!

Πάμε να δούμε μία προς μία τις εμφανίσεις…

Η βραδιά άνοιξε με τη Vassy και τον Mark Angelo σε μια παρουσίαση του anthem των φετινών βραβείων, που δεν είναι άλλο από το “We are young” της διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδας που έχει ελληνική καταγωγή!

vassy-markangelo

Και η επόμενη εμφάνιση είχε αέρα εξωτερικού!

Ο Arash με τον δικό μας αγαπημένο Stan τραγούδησαν μαζί και το κοινό φώναζε ακατάπαυστα.

arash-stan

Επόμενη εμφάνιση και σειρά για τον αγαπημένο της Μαίρης Συνατσάκη, παρουσιάστρια των backstage της βραδιάς! Ο Μύρωνας Στρατής ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους Vegas και έκαναν την ανατροπή.

vegas-mironasmironas-vegas1

Το επόμενο live act ήταν πολυπρόσωπο!

Housetwins και Courtney με το “Rhythm is a dancer” και στη συνέχεια Tamta και Μηδενιστής με το ολοκαίνουριο κομμάτι τους “Σ’ αγαπάω”.

tamta

Επόμενη εμφάνιση με δυο πολύ hot καλλιτέχνιδες επί σκηνής σε συνδυασμό με έναν ξένο star που το τελευταίο κομμάτι του έχει κάνει τρομερή επιτυχία εντός Ελλάδας κι όχι μόνο!

Ο λόγος για τις Ήβη Αδάμου και Shaya που τραγούδησαν “Walking on air” παρέα με τον Anise K.

shaya-ivi-anisek

Η επόμενη εμφάνιση ήταν καθαρά ανδρική υπόθεση!

Στέλιος Ρόκκος και Κώστας Μαρτάκης τραγούδησαν παρέα το κομμάτι που έγραψε ο πρώτος για τον δεύτερο με τίτλο “Τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ”. Πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός και το χειροκρότημα άφθονο!

rokkos1martakis1

Άλλη μια διαφορετική παρουσίαση ήταν αυτή της Demy, του Alex Leon και του Epsilon για το τραγούδι τους “The Sun” κι αυτό γιατί το παρουσίασαν και στα ελληνικά σε μια πιο reggae εκδοχή.

demy-alexleon-epsilon

Το επόμενο live act μας έρχεται κατά το ήμισυ από το εξωτερικό.

Ο Σουηδός Ola μας ξεσηκώνει εδώ και πολύ καιρός τραγουδώντας “I’m in love” κάτι το οποίο κλήθηκε να κάνει ξανά, αυτή τη φορά όμως όχι μόνος. Οι Μέλιsses του κράτησαν την καλύτερη παρέα!

Η επανεμφάνιση του γνωστού συγκροτήματος Ημισκούμπρια ήταν σίγουρα άλλη μια έκλπηξη. Μαζί με τη Χριστίνα Σάλτη ανέβηκαν στην σκηνή και διασκεύασαν το κλασσικό πια “Στη Ντισκοτέκ”.

Αναμφισβήτητα η επόμενη παρουσία αποτέλεσε ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη που μας επιφύλασσε το Mad για τα βραβεία.

Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε ως ιέρεια στο stage μαζί με τον Νικηφόρο και τους REC και η “Ιεροσυλία” της πήρε άλλες διαστάσεις, πιο σύγχρονες.

garbi1

Άλλη μια πολυαναμενόμενη σύμπραξη που είχε διαρρεύσει λίγο πριν την απονομή ήταν αυτή των Onirama και των Stavento. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε όμως ήταν πως στο act θα συμμετείχε κι ο Λάκης Παπαδόπουλος. Όλοι μαζί διασκεύασαν το “Έλα γοριλάκι”.

Σειρά τώρα για την -πιο hot δε γίνεται- Ελένη Φουρέιρα που παρουσίασε επί σκηνής το νέο της κομμάτι “Ραντεβού στην παραλία” σε ένα mash up με το “Conga”. Μαζί της κι ο Μάριος Brasil.

Επόμενοι στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος κι ο Μάνος Πυροβολάκης τραγουδώντας τη μεγάλη τους επιτυχία “Μπορεί να βγω”.

remos2

Οι Playmen κατάφεραν επιτέλους να πάρουν ένα πολυπόθητο βραβείο Mad και το γιόρτασαν δεόντως. Εμφανίστηκαν επί σκηνής με την καλλιτέχνιδα από το εξωτερικό Hadley και παρουσίασαν το νέο single τους “Gypsy Heart”. Έκπληξη της εμφάνισης; Ένας ελέφαντας επί σκηνής κι επάνω του η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Καυτός χορός από τις δυο όμορφες παρουσίες κι ένα live act που θα συζητηθεί.

sinatsaki-papadimitriou

Ανυπέρβλητη εμφάνιση για ακόμη μια φορά και για τον μοναδικό Σάκη Ρουβά. Ο καλλιτέχνης που δεν έχει λείψει ποτέ από τις απονομές των βραβείων παρουσίασε το νέο του τραγούδι “Μια χαρά να περνάς” σκηνοθετημένο εξαιρετικά από τον Φωκά Ευαγγελινό που επιμελήθηκε κι ολόκληρη τη βραδιά.

Προτελευταία στη σκηνή ανέβηκε η Έλενα Παπαρίζου που τραγούδησε το νέο της αγγλόφωνο τραγούδι “Save me (This is an SOS)” συνδυασμένο άψογα με το “Free from desire”.

paparizoupaparizou2

Τέλος, ο πρωτοεμφανιζόμενος της χρονιάς, Παντελής Παντελίδης, έκλεισε τα βραβεία τραγουδώντας “Όνειρο ζω” και “Δεν ταιριάζετε σου λέω” σε μια συνεργασία – έκπληξη με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.

stan-pantelidhs-foureira

Αυτά λοιπόν για την πολυσυζητημένη βραδιά με τους αμέτρητους star και τα πολλά φώτα! Ραντεβού του χρόνου στην 11η απονομή!

Σχετικά πρόσωπα
Onirama (συγκρότημα)
Stavento (συγκρότημα)
Ελένη Φουρέιρα
Αντώνης Ρέμος
Μάνος Πυροβολάκης
Συγκρότημα Playmen
Παντελής Παντελίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551