Αναζήτηση
"Your face sounds familiar–All star": 'Ολα όσα έγιναν στη λαμπερή πρεμιέρα! | iShow.gr
Ειδήσεις
"Your face sounds familiar–All star": 'Ολα όσα έγιναν στη λαμπερή πρεμιέρα!
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
15:17


Το «Your Face Sounds Familiar», το σόου που μεταμορφώνει τις Κυριακές μας, επέστρεψε και ήταν… Αll Star σε μια βραδιά με λάμψη, μαγεία, χαρά και μοναδικές στιγμές!

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έκανε πρεμιέρα με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε 21,7%, ενώ υψηλές πτήσεις κατέγραψε τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες, αφού σε επιμέρους κοινά άγγιξε το 29,8% και το 25%, αντίστοιχα. Το σόου παρακολούθησαν στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο 1.118.535 τηλεθεατές.

Η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε τους τηλεθεατές δηλώνοντας πως φέτος το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων θα είναι πιο familiar, αλλά και πιο ανατρεπτικό από ποτέ! «Φέτος, το buzzer έχει κέφια και ναι, θα παιδέψει αρκετά τους καλλιτέχνες μας!»

Η Μαρία ανακοίνωσε τα ονόματα των 10, γνώριμων από τα… παλιά, φετινών καλλιτεχνών, έκανε ένα flashback στην εντυπωσιακή πορεία τους στο «Your Face Sounds Familiar», και υποδέχτηκε τη φετινή εξαιρετικά ορεξάτη κριτική επιτροπή, τους: Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια.

Στη συνέχεια, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής ανέβηκαν στη φαντασμαγορική σκηνή του σόου και μας χάρισαν φοβερές ερμηνείες και εκρηκτικές εμφανίσεις.

Μπέττυ Μαγγίρα – Deee-Lite (Groove Is In The Heart)

Λευτέρης Ελευθερίου – Constantine Cullen (Τραγίλα)

Κατερίνα Στικούδη – Shakira (Girl Like Me)

Θανάσης Αλευράς – Άννα Βίσση (Ψεύτικα)

Ίαν Στρατής – Robbie Williams (Let Me Entertain You)

Κώστας Δόξας – Δέσποινα Βανδή (Ανάβεις Φωτιές)

Ησαΐας Ματιάμπα – The Weeknd (Blinding Lights)

Κρατερός Κατσούλης – Βασίλης Παπακωνσταντίνου (Πριν το Τέλος)

Τάνια Μπρεάζου – Miley Cyrus (Nothing Breaks Like A Heart)

Ματθίλδη Μαγγίρα – Βίκυ Μοσχολιού (Αλήτη)

Ακολούθησε η συγκινητική σύνδεση, μέσω Ζoom, με τηλεθεατές οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν τις θετικές τους ψήφους στον καλλιτέχνη που τους εντυπωσίασε περισσότερο.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, Θανάσης Αλευράς και Κώστας Δόξας υποδυόμενοι την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, αντίστοιχα, χάρισαν στο κοινό ένα απολαυστικό ντουέτο, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Σαν με κοιτάς».

Η ψηφοφορία του κοινού σε συνδυασμό με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής ανέδειξε μεγάλο νικητή της βραδιάς τον Κώστα Δόξα ο οποίος στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του «Your Face Sounds Familiar», επέλεξε να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στο Κέντρον Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ).

Το Κέντρον Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ) καλύπτει τις ανάγκες των νέων και ενήλικων ατόμων με αναπηρία όρασης σε εθνικό επίπεδο. Κύριος και πρωταρχικός στόχος του Κέντρου είναι η ανεξαρτησία των ατόμων με αναπηρία όρασης και η πλήρης ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην εκπαίδευση και στήριξη των μαθητών. Προωθείται η πνευματική, ηθική, κοινωνική και πολιτιστική τους καλλιέργεια σε ένα περιβάλλον σεβασμού προς το άτομο.

Τέλος, το αινιγματικό buzzer αποφάσισε πως οι μεταμορφώσεις της επόμενης Κυριακής, 7 Μαρτίου, θα είναι:

Θανάσης Αλευράς - Ζόζεφιν

Κρατερός Κατσούλης - Βασίλης Καρράς - Κωνσταντίνα

Κώστας Δόξας – Χρησιμοποίησε τη «φοβερή κάρτα», το δικαίωμά του δηλαδή να επιλέξει έναν καλλιτέχνη τον οποίο έχει ενσαρκώσει και στο παρελθόν, στο σόου.

Λευτέρης Ελευθερίου - Θανάσης Βέγγος

Ησαΐας Ματιάμπα - Μad Clip

Ίαν Στρατής - Νατάσα Θεοδωρίδου

Μπέττυ Μαγγίρα - Άντζυ Σαμίου

Ματθίλδη Μαγγίρα - Lady Gaga

Κατερίνα Στικούδη - Δήμητρα Παπίου

Τάνια Μπρεάζου - Guns N’ Roses


Πηγή: markos.tv
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551