Αναζήτηση
«Τις περισσότερες δυσκολίες θα έχει η Μαλέσκου από άποψη γενικού περιβάλλοντος» | iShow.gr
Ειδήσεις
«Τις περισσότερες δυσκολίες θα έχει η Μαλέσκου από άποψη γενικού περιβάλλοντος»
Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020
11:44


Ο παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής μίλησε στο "Καλοκαίρι #not" μέσω Skype για τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην (προσωρινή ελπίσουμε) αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.
«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόσωπο, που τη θαυμάζω γιατί είχε ικανότητες που τις ξετύλιξε πλουσιοπάροχα και κατέκτησε μια καριέρα που δύσκολα άλλος θα τη βρει, επομένως θα μου λείψει. Ήταν πάντα ένα αποκούμπι για όλους εμάς που ξέραμε ότι υπάρχει μια αρχή, μια σκυτάλη από τα παλιά, που κρατάει μέχρι τώρα, που ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα λείψει αυτό»,δήλωσε αρχικά.
«Δεν νομίζω ότι είναι καλή η προσπάθεια που γίνεται να βρουν αντικαταστάτες και να τους πλασάρουν, είναι βασικό στρατηγικό λάθος. Δεν μπορείς να ξεκινάς έτσι.Ακόμα και τα δημοσιεύματα που βγαίνουν δεν κάνουν καλό στην επόμενη κοπέλα. Δεν μπορεί καμία να γίνει Μενεγάκη, γιατί δεν γίνεται. Είναι σαν να πει κάποιος θα κάνει μια εκπομπή σαν την Όπρα Γουίνφρει. Η Όπρα είναι η Όπρα»
«Τις περισσότερες δυσκολίες θα έχει η Μαλέσκου από άποψη γενικού περιβάλλοντος. Ο ΣΚΑΪ μπορεί να εντυπωσιάζει με τα πρώτα βήματα του πλασαρίσματος ενός προϊόντος, αλλά στη συνέχεια το προϊόν το αφήνει λίγο στην άκρη, δεν το πιστεύει, σαν να ψάχνει μια ευκαιρία να υποτιμήσει όσους συμμετέχουν. Ο Alpha μετά τη φετινή κατραπακιά, θα κάνει πιο συγκεκριμένα βήματα, ξέρουν καλύτερα το παιχνίδι καιθα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας η κυρία Παπαγεωργίου»,τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Περρής
Ελένη Μενεγάκη
Ιωάννα Μαλέσκου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551