Αναζήτηση
«Survivor»: Κρίσιμες ώρες για την Κάτια Ταραμπάνκο | iShow.gr
Ειδήσεις
«Survivor»: Κρίσιμες ώρες για την Κάτια Ταραμπάνκο
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021
19:55



Πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες για την κατάσταση της υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία συμμετέχει στο «Survivor» του ΣΚΑΙ.

Το νεαρό μοντέλο αποχώρησε για δεύτερη φορά από την παραλία των Διασήμων, αφού ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, η αποκάλυψη ότι η πρώην παίκτρια του «GNTM» πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα δημιούργησε ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, ενώ η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι αυτήν την εβδομάδα δεν φεύγει κανείς, έκανε πολλούς να μιλούν για οικειοθελή αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υγεία του γνωστού μοντέλου, ενώ όπως ανέφερε οι γιατροί είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο παιχνίδι.

«Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δεν λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελή αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα φύγει», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κάτια Ταραμπάνκο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551