Αναζήτηση
''Στο Μy Style Rocks με πολεμούσαν, μου είχαν πετάξει το κινητό στο κεφάλι...'' | iShow.gr
Ειδήσεις
''Στο Μy Style Rocks με πολεμούσαν, μου είχαν πετάξει το κινητό στο κεφάλι...''
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
15:59

«Ήθελα πολύ καιρό να αποχωρήσω και δεν με άφηναν από την παραγωγή, λέγοντάς μου ότι είμαι φαβορί και πρέπει να μείνω μέχρι το τέλος. Η ψυχολογία μου είχε πέσει και ό,τι κι αν έκανα στιλιστικά δεν τους άρεσε τίποτα, και με πολεμούσανε και η κριτική επιτροπή αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια. Μια παίκτρια, μου είχε πετάξει το κινητό στο κεφάλι, επειδή έκατσα στο καμαρίνι που μου είπε ο κομμωτής να με χτενίσει», είπε χαρακτηριστικά.


«Από το άγχος μου άρχισα σιγά σιγά να χάνω κιλά. Στο τέλος έμεινα 47 κιλά. Ώσπου τελικά λιποθύμησα μια μέρα στο πλατό. Δεν ήταν κάτι απλό ,όμως, μαύρισαν όλα και για αρκετό καιρό δεν θυμόμουν τίποτα. Βρέθηκα ξαφνικά στο νοσοκομείο ''Υγεία''. Μου έκαναν όλες τις εξετάσεις και οι γιατροί φοβήθηκαν μήπως είχα πάθει μικρό εγκεφαλικό γιατί είχε ανέβει πάρα πολύ η πίεσή μου. Για δύο εβδομάδες είχα παραλύσει από την δεξιά πλευρά μου, δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Η μητέρα μου είχε τρελαθεί από την αγωνία της».


Η παραπάνω συνέντευξη ανήκει στην Τάμτα Μαστοράκη, παίκτρια σε προηγούμενο κύκλο του Μy Style Rocks, που μίλησε στο περιοδικό, Χάι.


Σχετικά πρόσωπα
Τάμτα Μαστοράκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551