Αναζήτηση
«Nέα στοιχεία» για το θάνατο του Κερτ Κομπέιν | iShow.gr
Ειδήσεις
«Nέα στοιχεία» για το θάνατο του Κερτ Κομπέιν
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023
17:45Ο Kέρτ Κομπέιν δολοφονήθηκε, σύμφωνα με έναν βραβευμένο παραγωγό ντοκιμαντέρ που μάλιστα προκαλεί στη χήρα του ροκ σταρ ,Κόρτνεϊ Λαβ, να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον θάνατο του συζύγου της ενώ εξετάζεται από μηχανή ανίχνευσης ψεύδους. Ο Ίαν Χάλπεριν πιστεύει ότι το νέο του βιβλίο Case Closed: The Cobain Murder: The Killing And Cover Up of Kurt Cobain παρουσιάζει «πειστικά επιχειρήματα» ότι ο Κομπέιν, αντίθετα με ότι θεωρήθηκε, δεν αυτοκτόνησε.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική εφημερίδα The U.S. Sun, ο Χάλπεριν δήλωσε: «Σε αυτό το βιβλίο, καταλήγω ακλόνητα στο συμπέρασμα ότι η αστυνομία έκανε χίλια τοις εκατό λάθος και ότι επρόκειτο για φόνο. Η ετυμηγορία πρέπει να αλλάξει από αυτοκτονία σε δολοφονία».

Ο Χάλπεριν απηύθυνε ευθεία έκκληση στην Κόρτνεϊ Λαβ να προχωρήσει σε τεστ με τον πολύγραφο, ο οποίος είναι μια τεχνική επιλογή που χρησιμοποιείται από τους αξιωματούχους των διωκτικών αρχών.

«Και όλα αυτά βασίζονται στα ιατροδικαστικά παθολογικά στοιχεία, νέα στοιχεία που ξέθαψα. Δεν κατηγορώ κανέναν για φόνο, αλλά προκαλώ την Κόρτνεϊ να κάνει επιτέλους ένα τεστ σε πολυγράφο. Θα το πληρώσω για να καθαρίσει το όνομά της. Την κατηγορούν ότι εμπλέκεται σε αυτό εδώ και τόσα χρόνια. Αν περάσει, θα αγοράσω μια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square και θα γράψω στην πινακίδα: ‘Η Κόρτνεϊ Λαβ  είναι αθώα’.

Και εξακολουθώ να την ενθαρρύνω ως πενθούσα χήρα να πάρει τα ίχνη της και να βρει τους δολοφόνους. Δεν πρόκειται να σταματήσω μέχρι να βρω τους δολοφόνους», ανέφερε.
«Λέω, κοιτάξτε, ο ρόλος της είναι σίγουρα ύποπτος με βάση την πληθώρα των στοιχείων που περιγράφω στο νέο βιβλίο. Αλλά δεν την κατηγορώ για φόνο. Πολλοί άνθρωποι την έχουν αμφισβητήσει», συνέχισε.

«Πολλά μέσα ενημέρωσης, πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της, την κατηγορούν ανοιχτά για φόνο – εγώ δεν το κάνω», σχολίασε.

Απευθυνόμενος στην γυναίκα του  Kέρτ Κομπέιν μέσω της αμερικανικής εφημερίδας The U.S. Sun, ο  Χάλπεριν εξέφρασε την άποψή του ότι ήταν «έκπληκτος ως πενθούσα σύζυγος που με όλες αυτές τις κατηγορίες για δολοφονία όλα αυτά τα χρόνια δεν έχετε κυνηγήσει τους δολοφόνους ή δεν έχετε προσπαθήσει να φτάσετε στην άκρη του νήματος».

Μάλιστα αποκάλυψε και μια άλλη πτυχή του ζευγαριού: «Ο Kέρτ είχε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Κόρτνεϊ .  Είχε μιλήσει με δικηγόρο για διαζύγιο και την είχε αφήσει. Αν έπαιρναν διαζύγιο, εκείνη δεν θα έπαιρνε ούτε δεκάρα. Και άξιζε πολύ περισσότερο νεκρός παρά ζωντανός για την Κόρτνεϊ Λαβ . Υπήρχε κίνητρο. Ήθελε διαζύγιο, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων της ίδιας της Κόρτνεϊ με τους οποίους έχω μιλήσει. Οπότε αυτό δεν είναι καν συζητήσιμο σχετικά με το προγαμιαίο συμβόλαιο. Ο ίδιος ο παππούς του, ο Λίλαντ Κομπέιν , του πήρα συνέντευξη, ήταν το πιο κοντινό πρόσωπο στον Κέρτ. Είπε ότι ο Κέρτ ήθελε να αφήσει την Κόρτνεϊ . Είχε κάνει άλλα σχέδια».

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Κερτ Κομπέιν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551