Αναζήτηση
«LADIES DREAM NIGHT»: Το καλύτερο αντρικό show του κόσμου | iShow.gr
Ειδήσεις
«LADIES DREAM NIGHT»: Το καλύτερο αντρικό show του κόσμου
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
18:20
«LADIES DREAM NIGHT»: Το καλύτερο αντρικό show του κόσμου με τους Γάλλους Chippendales έρχετε στην Ελλάδα και είναι εμπειρία ζωής!
Τη Μέρα της Γυναίκας, η Ειρήνη Χειρδάρη και οι συνεργάτες της μυούν τις Αθηναίες στον αισθησιακό, μαγικό των Chippendales shows. Το καλύτερο αντρικό show του κόσμου είναι εδώ και είναι εμπειρία ζωής!

Κυριακή8Μαρτίου

Ώραέναρξης:19:00 (πρώτηπαράσταση)

και22:00 (δεύτερηπαράσταση)

Doors Open:18:00

Χώρος:Tres Club (ΖωοδόχουΠηγής3)

ΕισιτήριοΕισόδου:25ευρώ+ Welcome Drink

ΈναChippendale showείναικάτιπολύπερισσότεροαπόαντρικόshow.

Είναι από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα που μπορεί να δει κανείς, και επιπλέον, μελετημένο για να ανατινάξει το μυαλό των γυναικών.


Η ιστορία ξεκινά το 1979 όταν οι Αμερικανοί Chippendales ανέβηκαν στην σκηνή για πρώτη φορά, ημίγυμνοι, με κολάρο, παπιγιόν και μανσέτες. Σήμερα, τα Chippendales show θεωρούνται τα καλύτερα στον κόσμο του αντρικού show.


Όταν μια αντρική ομάδα βάζει το όνομα Chippendales show στο πρόγραμμά της, σημαίνει ότι έχει φτάσει στο επίπεδο να το μεταμορφώσει σε ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Στις 8 Μαρτίου, τη μέρα της γυναίκας, οι Γάλλοι Chippendales (και συνεργάτες των Αμερικανών), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2010 ως «Dreammen» και από τότε ταξιδεύουν όλο τον κόσμο για να δίνουν παραστάσεις.


Έχουν ψηφιστεί ως «Η καλύτερη αντρική παράσταση της Ευρώπης». Το κοινό τους αποθέωσε και στον ημιτελικό του «Γαλλία έχεις ταλέντο».

Μαζί μας λοιπόν θα είναι ο Rayan, Γάλλος γυμναστής, ο Tony, Αμερικανός, και ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση, ο Karl, Κουβανός δάσκαλος χορού, ο Mathiou, μοντέλο στην Γαλλία, ο Kenzo, Ασιάτης γυμναστής, και ο Diego, Ισπανός χορογράφος και ακροβάτης.


Θα δώσουν δύο παραστάσεις, μία το απόγευμα της Κυριακής, και μία το βράδυ της ίδιας μέρας.


Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, θεαματικά ακροβατικά, αντρικά σώματα, χορογραφία που δίνει σάρκα και οστά σε όλες τις γυναικείες φαντασιώσεις, δυνατή hip hop και dance μουσική και vibe που δεν θα σας αφήσει να μείνετε και πολύ στην θέση σας.

Δυο τρελά πάρτι έχουν προγραμματιστεί για γιορτάσουμε όπως της αρμόζει την φετινή Μέρα της Γυναίκας, και το club Tres της Zωοδόχου Πηγής μεταμορφώνεται σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου όλα είναι πιθανά. Μπορεί να καταλήξετε με χορό στο τραπέζι σας από τους exotic dancers που θα υπάρχουν παντού τριγύρω, ή μπορεί και να την βγάλετε όλο το βράδυ πάνω στην πίστα.


Καλωσήρθατε στην πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής σας! Στον κόσμο των Chippendales shows.

Προσοχή:HβραδιάείναιΜόνογιαΓυναίκες

Προπώλησηεισιτηρίων:

PUBLIC

-σεόλατακαταστήματαPUBLIC

-στοhttps://tickets.public.gr/event/ladies-dream-night/

TICKETSERVICES

-εκδοτήριο:Πανεπιστημίου39,ΣτοάΠεσμαζόγλου

-τηλεφωνικά:2107234567

- online:https://www.ticketservices.gr/event/ladies-dream-night/

Tηλ.κρατήσεωνκαιπληροφορίες:694 4592 093

*Θέσειςπεριορισμένες

Fb Event:

https://www.facebook.com/events/2788358324543764/

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551