Αναζήτηση
Jazz Breeze Festival- Οι Triplicity παρουσιάζουν το νέο album τους "Onibaba" | iShow.gr
Ειδήσεις
Jazz Breeze Festival- Οι Triplicity παρουσιάζουν το νέο album τους "Onibaba"
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024
22:14


Οι Triplicity παρουσιάζουν το νέο album τους "Onibaba", στο πλαίσιο του Jazz Breeze Festival, στις 10 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι Triplicity, ένα από τα πιο ξεχωριστά σχήματα της Αθηναϊκης jazz και αυτοσχεδιαστικής μουσικής σκήνης, επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις με ένα live έκπληξη όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο τους album με τίτλο "Onibaba".

Με τον ιδιαίτερο future fusion ήχο τους και την ξεχωριστή ενέργεια επί σκηνής, οι Πάνος Μπουραζάνης, Γιώργος Σταυρουλάκης και Δημήτρης Κλωνής εγκαινιάζουν δυναμικά το νέο κεφάλαιο στην πολυετή πορεία των Triplicity με μία live performance στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 21:00, στο πλαίσιο του Jazz Breeze Festival.

Ο δίσκος "Onibaba" αποτελεί μία σύμπραξη συναρπαστικών αναζητήσεων και μελωδικών διαδρομών που πλημμυρίζουν από εικόνες και δυνατά συναισθήματα.

Η γλώσσα των Triplicity -στη βάση της δομής της- χρωστάει πολλά στην jazz παράδοση και ακόμη περισσότερα στην επανάσταση του ηλεκτρικού ήχου που ξεκίνησε ο Miles Davis με το θρυλικό Bitches Brew, και ακολούθησαν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Chick Corea, ο Wayne Shorter και άλλοι. Ταυτόχρονα, συνομιλεί ανοιχτά με τη ροκ κουλτούρα και ιδίως τα προοδευτικά και ψυχεδελικά ρεύματά της, ενώ δε γίνεται να μη λάβουμε υπόψιν μας τη γοητεία που ασκεί στον ήχο του group το σύμπαν της ηλεκτρονικής μουσικής, από τα ambient ηχοτοπία μέχρι τις IDM εξάρσεις. Το ιδιαίτερο αυτό μείγμα ολοκληρώνουν "υπόγειες" επιρροές από αρχέγονους πολιτισμούς της world music και η συνδιαλλαγή τους με την σύγχρονη πραγματικότητα.


Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Τετάρτη, 10 Απριλίου
Τοποθεσία: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ώρα: Έναρξη στις 21:00
Εισιτήρια: Ticketservices.gr
Follow Triplicity:
www.triplicityband.com
Instagram: @triplicityband
Facebook: @triplicityband
YouTube: @TriplicityBand
Contact: triplicityband@gmail.com
Listen and buy Onibaba at https://triplicityband.bandcamp.com/album/onibaba

Triplicity - Onibaba (official video)

Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Σταυρουλάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551