Αναζήτηση:
Η πρώτη κωμική σειρά που γράφει ο Καπουτζίδης μετά το "Παρά πέντε" και το "όχι" στο Voice
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
00:41

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για το κανάλι στο οποίο θα προβληθεί η νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος είπε «όχι» στην πρόταση του ΣΚΑΪ για το «The voice» για τα... μάτια της ΕΡΤ.

Ο παρουσιαστής έφτασε σε τελικό στάδιο συζητήσεων με τον ΣΚΑΪ, που αναζητούσε αντικαταστάτη του Γιώργου Λιανού για τα τέσσερα live του «The voice», αλλά τελικά αποφάσισε να πει «όχι» για να αφοσιωθεί στην επερχόμενη εκπομπή του στην ΕΡΤ, αλλά και στη νέα σειρά που γράφει.

Μάλιστα, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γ. Καπουτζίδη και το κανάλι του Φαλήρου έφτασαν ένα βήμα πριν από το deal, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει και στο οικονομικό.

Τελικά, ο δημοφιλής παρουσιαστής αποφάσισε να απέχει από το «The voice», προκειμένου να βγει απευθείας στην ΕΡΤ με το «Team Hellas». Η εκπομπή, στην οποία θα παρουσιαστούν ένας-ένας οι αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αναμένεται να βγει στον αέρα στα τέλη Μαρτίου στην ΕΡΤ1, με καθημερινή μετάδοση. Λόγω της μικρής διάρκειάς της (20 λεπτά) υπάρχουν σκέψεις να μεταδίδεται δύο φορές την ημέρα.

Παράλληλα, ο Γ. Καπουτζίδης βρίσκεται στο τελικό στάδιο συγγραφής της νέας σειράς του, που είναι η πρώτη «καθαρόαιμη» κωμωδία που γράφει 13 χρόνια μετά το «Παρά πέντε». Το κανάλι στο οποίο θα μεταδοθεί, ωστόσο, κάθε άλλο παρά δεδομένο πρέπει να θεωρείται.

Στην ΕΡΤ, τα στελέχη της οποίας έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Γ. Καπουτζίδη λόγω της εκπομπής αλλά όχι αποκλειστική συνεργασία, περιμένουν να τους παρουσιάσει την πρόταση. Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι θα αναζητήσει τηλεοπτική στέγη και αλλού, καθώς στόχος είναι η σειρά να βρει το περιβάλλον που της ταιριάζει καλύτερα.

Πηγή: www.enikos.grΣυζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα