Αναζήτηση
"I'm a Celebrity..."- Διασκεδαστικές δοκιμασίες και μια ακόμη αποχώρηση | iShow.gr
Ειδήσεις
"I'm a Celebrity..."- Διασκεδαστικές δοκιμασίες και μια ακόμη αποχώρηση
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023
15:05

jpg

Το επάγγελμα του εικονολήπτη δεν είναι εύκολο. Απαιτεί σωματική αντοχή, καλή όραση, σταθερότητα στις κινήσεις και άλλα πολλά. Εξίσου δύσκολη, ωστόσο, είναι και η δουλειά της κάμερας. Όλα τα παραπάνω θα συνειδητοποιήσουν από… πρώτο χέρι στην πρώτη δοκιμασία του σημερινού επεισοδίου οι celebrities, αφού εκείνοι θα αναλάβουν τόσο το ρόλο του εικονολήπτη, όσο και της κάμερας! Ποια ομάδα θα κάνει τα… καλύτερα πλάνα και θα έχει τη χαρά να φύγει για πρώτη φορά από το camp; Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα τους ενημερώνουν πως ένα μεξικάνικο εστιατόριο έχει ανοίξει μόνο γι’ αυτούς στη ζούγκλα και τους περιμένει.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ψάχνετε κάτι επίμονα και αυτό να βρίσκεται τελικά μπροστά στα μάτια σας; Ε, αυτό θα συμβεί (στο περίπου) και στην επόμενη δοκιμασία που θα πάρουν μέρος οι celebrities για φιλανθρωπικό σκοπό. Τέσσερα δωμάτια που κανείς δεν ξέρει τι κρύβουν. Στα δύο πρώτα μπαίνει η Αγγελική και στα άλλα δύο ο Πάτρικ. Οι πόρτες κλείνουν πίσω τους. Αυτοί που βγαίνουν έξω λίγη ώρα αργότερα κανείς δεν ξέρει ποιοι… είναι!

Άλλη μια αποχώρηση από το «I' M A CELEBRITY… GET ME OUT OF HERE!» Τρεις παίκτες δε θα προστατευτούν στην ψηφοφορία που θα προηγηθεί και θα αγωνιστούν για την παραμονή τους σε μια ανατρεπτική δοκιμασία. Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει;Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551