Αναζήτηση
"H Φάρμα"-Οι παίκτες ανυπομονούν να δουν πώς θα διαμορφωθεί η Τελική Δεκάδα | iShow.gr
Ειδήσεις
"H Φάρμα"-Οι παίκτες ανυπομονούν να δουν πώς θα διαμορφωθεί η Τελική Δεκάδα
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023
15:05

H ήττα της πράσινης ομάδας στη χτεσινή δοκιμασία ασυλίας, έδωσε στην Κριστίνα τη δυνατότητα, να επιλέξει από εκείνη, τον δεύτερο μονομάχο. Για την ίδια, ήταν σημαντικό να μην έρθει αντιμέτωπη με κάποιο μέλος της δικής της ομάδας. Αν και ο Γιώργος Γιαννούλας αυτοπροτάθηκε, η Κριστίνα αποφάσισε τελικά να επιλέξει τη Νάσια.

Η ημέρα της Μονομαχίας πριν την Ένωση ξημερώνει, και οι παίκτες ανυπομονούν να δουν πώς θα διαμορφωθεί η Τελική Δεκάδα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται αρχικά την Κριστίνα, η οποία μοιάζει μπερδεμένη. Θέλει να παραμείνει, αλλά σκέφτεται πολύ και τους δικούς της ανθρώπους. Μοιράζεται τις σκέψεις της για την επιλογή της Νάσιας, και μιλάει για τους συμπαίκτες της, που θεωρεί ότι ακολουθούν συγκεκριμένες στρατηγικές.

Στο διπλανό δεντρόσπιτο, η Νάσια δηλώνει ότι κατάφερε να σκεφτεί και να ηρεμήσει. Της έχουν λείψει πολύ οι δικοί της, αλλά κατάφερε να έρθει κοντά με κάποια άτομα μέσα στο παιχνίδι. Γιατί ο «θείος Λεωνίδας» την αποκαλεί «κατσικοπόδαρη»; Η ίδια πιστεύει ότι την έχουν παρεξηγήσει οι συμπαίκτες της;

Στο Συμβούλιο του Αχυρώνα που ακολουθεί, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνει στους παίκτες ότι είναι η τελευταία φορά που έχει απέναντί του ομάδες, καθώς μετά τη Μονομαχία θα παραδώσουν τις μπαντάνες τους και θα μετακομίσουν όλοι για τελευταία φορά στο σπίτι. Ακολουθεί η καθιερωμένη ανασκόπηση της εβδομάδας.

Ποιοι αισθάνονται ότι έχουν αδικηθεί, ποιοι θα έκαναν διαφορετικές επιλογές και ποια είναι τα φαβορί για τον Τελικό, σύμφωνα με τους παίκτες; Αξίζουν όλοι τη θέση τους στην Τελική Δεκάδα;

Η Μονομαχία ξεκινά, και όλοι περιμένουν να δουν αν τα κορίτσια θα επιλέξουν αντικαταστάτη ή θα παλέψουν σώμα με σώμα. Μόνο μία θα καταφέρει να κόψει και τα τρία σχοινιά από τη στάμνα της αντιπάλου της και να διεκδικήσει την παραμονή της στη «Φάρμα».

Δείτε εδώ το trailer του 40ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ:

Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551