Αναζήτηση
«Fear of Flying», μια μικρού μήκους ταινία από τον Conor Finnegan για τους φόβους μας | iShow.gr
Ειδήσεις
«Fear of Flying», μια μικρού μήκους ταινία από τον Conor Finnegan για τους φόβους μας
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021
16:43


Το καλοκαίρι πλησιάζει, το να βρεθούμε στην ακροθαλασσιά είναι ζητούμενο. Την ίδια αγωνία έχει και ο Dougal, ένα νευρικό μικρό πουλί στη μικρή μήκους ταινία «Fear of Flying» του Conor Finnegan·θέλει να φύγει από τα χιόνια του χειμώνα και να κατευθυνθεί προς τον νότο, αλλά φοβάται να κάνει αυτό το οποίο υποτίθεται θα έπρεπε ενστικτωδώς να απολαμβάνει: να πετά.

Στο ταξίδι του, ο Dougal έρχεται αντιμέτωπος με αναρίθμητα εμπόδια, από μια αναγκαστική πορεία με κόπο μέσα σε χιονοθύελλα μέχρι την απειλή ενός κλεφτράκου σκίουρου. Στο τέλος, παίρνει την απόφαση να συναντήσει τους φίλους του στο νότο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Short of the Week, ο Finnegan εξήγησε ότιη δημιουργία της μικρού μήκους ταινίας ήταν συνεργατικό εγχείρημα: συμμετείχαν το στούντιο Fallover Bros και η Renate Henschke, η οποία φιλοτέχνησε αυτό το σμάρι πετούμενων με τα ορθάνοιχτα μάτια, ενώ στην παραγωγή βοήθησε μια ευρεία ομάδα 14 με 15 ειδικών. «Χρειάστηκαν περίπου εννιά μήνες για να γίνει η ταινία» είπε ο Conor Finnegan.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551