Αναζήτηση
«Best Friend’s Fear»: Ο επώνυμος που έκανε ασφαλιστικά μέτρα για να μην προβληθεί η φάρσα του | iShow.gr
Ειδήσεις
«Best Friend’s Fear»: Ο επώνυμος που έκανε ασφαλιστικά μέτρα για να μην προβληθεί η φάρσα του
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
09:30

Πρόκειται ασφαλώς για την πιο πολυσυζητημένη εκπομπή της Eλληνικής τηλεόρασης. Αν και έχουμε δει μόλις 3επεισόδια το Best Friend’s Fear έχει γίνει talk of the town με τις γνώμες των τηλεθεατών να διίστανται.

Κάποιοι κάνουν λόγο για ένα τηλεοπτικό προϊόν που είναι υπερβολή να κρίνεται και να κατακρίνεται σε τέτοιο βαθμό, καθώς παρόμοιες εκπομπές γίνονται και στο εξωτερικό.

Κάποιοι άλλοι μιλούν για μια εκπομπή που αμαυρώνει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, καθώς οι φάρσες ξεπερνούν τα όρια σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να ετοιμάζεται παρέμβαση και απ’ το ΕΣΡ.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία επώνυμος, ο οποίος έπεσε θύμα φάρσας από τον Σάββα Πούμπουρα, έκανε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να μην προβληθεί το επεισόδιο.

Διάφορα πρωτοκλασάτα ονόματα ηθοποιών έχουν ακουστεί, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος έκανε τη συγκεκριμένη ενέργεια και αν η φημολογία έχει βάση.

Το σίγουρο είναι ότι όσο οι φάρσες παίζουν με τη φωτιά, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να καεί η παραγωγή της εκπομπής. Είτε από το ΕΣΡ, είτε από κάποια καταγγελία ενός εκ των θυμάτων…

Πηγή Belikeyou.gr


Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551