Αναζήτηση:
Ταμάμ: Η νέα σεζόν φέρνει μωρά!
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016
21:28
Ταμαμ... Μια σειρά σκέτη γλύκα, η οποία έχει καταφέρει να χρωματίσει την καρδιά μας με τα πιο όμορφα χρώματα! Με το κόκκινο της αγάπης, με το ροζ του έρωτα, με το πορτοκαλί του ήλιου!

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 αρχικά είχαν αποφασίσει η αισθηματική κομεντί του Πιέρρου Ανδρακάκου μετά από δύο χρόνια τηλεοπτικής πορείας να ρίξει αυλαία. Πίστευαν πως ήρθε η ώρα το συγκεκριμένο ταξίδι να φτάσει στο τέλος του... Ομως, υπολόγιζαν χωρίς τον «ξενοδόχο»!

Μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις του καναλιού οι φαν του «Ταμάμ» πέρασαν στην αντεπίθεση και χάρη στα χιλιάδες μηνύματα διαμαρτυρίας που φρόντισαν να διαβιβάσουν με κάθε τρόπο στον ΑΝΤ1, τα πλάνα της διοίκησης του καναλιού άλλαξαν! Τι σημαίνει αυτό; Πως το «Ταμάμ» θα βρίσκεται και του χρόνου στους δέκτες μας με ολοκαίνουργια επεισόδια, μιας και ο τρίτος κύκλος της σειράς είναι γεγονός!

«Τι να πω; Το κοινό συσκέφθηκε, ψήφισε και αποφάσισε το «Ταμάμ» ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ακάθεκτο την τηλεοπτική του πορεία (γέλια). Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που η συγκεκριμένη σειρά θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό αέρα για ακόμα μία σεζόν. Είναι μία σειρά που εκτός από τον κόσμο την έχουμε αγαπήσει πολύ κι όλοι εμείς που συμμετέχουμε σ΄ αυτήν», δηλώνει στο «TV Εθνος» ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος και συμπληρώνει:

«Μπορεί το φορμάτ του εξωτερικού πάνω στο οποίο πατήσαμε και στήσαμε το «Ταμάμ» να είχε δύο κύκλους ,όμως, όλοι μας νιώσαμε φέτος πως αν ρίχναμε αυλαία, θα υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν θα τα είχαμε πει και γι ΄αυτό -και μετά φυσικά και από τις αντιδράσεις του κόσμου- αποφασίσαμε να μη βάλουμε τελεία, αλλά μία άνω τελεία στην ιστορία μας, μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβρη».

Τα επεισόδια του «Ταμάμ» που θα έρθουν από το φθινόπωρο στους δέκτες μας θα τα γράφουν εξ ολοκλήρου ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια είχαν αναλάβει την «ελληνοποίηση» της σειράς. Πρόκειται για ένα συγγραφικό δίδυμο το οποίο μας έχει χαρίσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως ήταν η ξεχωριστή κωμωδία «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Mega! Οσο για το τι μας περιμένει στον νέο κύκλο επεισοδίων;

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος μας αποκαλύπτει: «Ουσιαστικά θα συναντήσουμε όλους μας τους ήρωες από εκεί ακριβώς που τους είχαμε αφήσει. Οπως ίσως φαντάζεστε ήδη, η εγκυμοσύνη της Ελλης θα είναι ένα από τα κυριότερα γεγονότα με τα οποία θα ασχοληθούμε φέτος.

Η σχέση της Ελλης και του Τζεμ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και αργότερα που θα έρθει το μωρό στη ζωή τους θα περάσει από πάρα πολλά στάδια. Το ίδιο, όμως, θα συμβεί και με τη Μυρτώ και τον Μετίν. Αν και τι να κάνουν; Λόγω των εξελίξεων αποφασίζουν τελικά να δεχτούν αυτό τον έρωτα, όμως, παρόλα αυτά εννοείται πως χρειάζονται χρόνο για να διαχειριστούν όλα όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν στην καθημερινότητά τους.

Χώρια που θέλουν και χρόνο για να συνειδητοποιήσουν και την ιδέα πως έτσι ξαφνικά έχουν αρχίσει να «προπονούνται» για γιαγιάδες και παππούδες, την ώρα που θα μπορούσαν και οι ίδιοι να σκέφτονται να φέρουν στο κόσμο ένα παιδί. Με άλλα λόγια αν και είναι μέσα στη κρίση, δεν έχουν περιθώρια για πανικούς. Βέβαια, εκτός από το μωρό της Ελλης και του Τζεμ, θα έχουμε και δεύτερο μωρό και φυσικά μιλάω για το μωρό της Μπαχάρ και του Αλή.

Δηλαδή, φέτος θα έχουμε... baby-boom επί δύο στη σειρά. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά το baby-siting το αναλαμβάνει η Ντίνα και ο Θεός να βάλει το χέρι του (γέλια). Την ίδια στιγμή η Ντιλέκ κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και περνάει στην Ιατρική, γεγονός το οποίο θα την ωριμάσει αρκετά, μιας και θα ξεκινήσει να βλέπει με άλλο μάτι κάποια πράγματα».Φυσικά η νέα χρονιά του «Ταμάμ» θα φέρει και νέα πρόσωπα στους δέκτες μας.

Αυτή την εποχή οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θα ανοίξουν ένα κύκλο συζητήσεων, προκειμένου να καταλήξουν στο ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα έρθουν να δώσουν τις απαραίτητες ανάσες ανανέωσης στη σειρά. Απ' ό,τι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τόσο οι συντελεστές της σειράς όσο και οι ιθύνοντες του καναλιού σχεδιάζουν να ανανεώσουν και ν΄ ανοίξουν ακόμα περισσότερο την νεανική παρέα.

• Το «Ταμάμ» θα επιστρέψει για 24 επεισόδια, ενώ η ιδέα η έναρξη του 3ου κύκλου να γίνει με φόντο την Κωνσταντινούπολη εγκαταλείφθηκε. Οσο για τον Κώστα Σπυρόπουλο, που εντάχθηκε στο καστ στον 2ο κύκλο, ακόμα δεν έχει γίνει συζήτηση για το αν θα τον δούμε να αναλαμβάνει και πάλι δράση!

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Ταμάμ