Αναζήτηση:
Ανατροπή στο απογευματινό σίριαλ του STAR: Γίνονται δολοφόνοι οι...
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016
13:59

Στα άκρα αναγκάζονται να φτάσουν ο Αντρέας και η Δάφνη, μετά τις τελευταίες απειλές που δέχονται από τον Βίκτωρα Αλεξιάδη. Εκείνος τους εκβιάζει σκληρά και εκείνοι δέχονται να σκοτώσουν τον Σερέτη προκειμένου να ζήσουν πια ευτυχισμένοι!

Ο Αντρέας νιώθει εγκλωβισμένος όταν ξέρει πως το βίντεο τον δείχνει να σκοτώνει τον παραλίγο δολοφόνο της Δάφνης μκαι δεν ξέρει τι να κάνει. Εκείνος λαμβάνει μήνυμα στο κινητό του πως έξω από τη Δίωξη τον περιμένει ένα αυτοκίνητο. Την ώρα που βγαίνει από το γραφείο του έρχεται η Δάφνη, αλλά αποφεύγει να της πει πού πηγαίνει. Ο Αντρέας οδηγείται με καλυμμένα τα μάτια σ’ ένα ερημικό μέρος και ο Βίκτωρας του λέει πως θα τον αφήσει ήσυχο μόνο αν σκοτώσει τον Σερέτη.

Ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι εμφανώς ανήσυχος και η Δάφνη καταλαβαίνει πως τον απασχολεί κάτι σοβαρό. Ο αστυνόμος βασανίζεται στην απόφαση που καλείται να πάρει, ενώ παράλληλα ο Βίκτωρας τον πιέζει, και από τρεις μέρες διορία τού το πάει στις δύο. Τελικά, μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, αποκαλύπτει στη Δάφνη τον εκβιασμό που του κάνει ο Βίκτωρας.

Η Δάφνη σοκάρεται με την απειλή αυτή απέναντι στον Αντρέα, αλλά αποφασιστικά ανακοινώνει στο σύντροφό της πως θα δώσουν στον Βίκτωρα αυτό που του ζήτησε. Έτσι την επόμενη μέρα το πρωί εκείνη επισκέπτεται το γραφείο του Σερέτη:

«Έχω να σας δώσω σημαντικές πληροφορίες», του λέει ,και μετά από αρκετή ώρα βγαίνει από το γραφείο του εμφανώς ικανοποιημένη. Ο Αντρέας τη ρωτάει με αγωνία να μάθει τι έγινε και εκείνη του λέει: «Ο Σερέτης με πίστεψε. Θα συναντηθούμε εκεί που είπαμε και θα έρθει τελείως μόνος. Αφού είναι μονόδρομος, θα τον ακολουθήσουμε χωρίς άλλες σκέψεις».

Την επόμενη μέρα, η Δάφνη και ο Αντρέας βάζουν μπροστά το σχέδιό τους να σκοτώσουν τον Σερέτη, ο οποίος φτάνει στο νταμάρι όπου έχουν ραντεβού. Ο Αντρέας παρακολουθεί κρυμμένος και σε ετοιμότητα...

TV24

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  9 μήνες