Αναζήτηση:
"How I met your mother" και "Samantha who" κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010
13:41
Αυτό το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, μια νέα συνήθεια γεννιέται!
Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου θα έχουμε έναν καλό λόγο για να δούμε τηλεόραση. Δύο νέες ξένες σειρές έρχονται να μας προσφέρουν 2 ώρες αμερικανικής κωμωδίας στα καλύτερά της!


HOW I MET YOUR MOTHER:
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 (2 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)

Μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων ετών, το «How I met your mother» έχει βραβευθεί μέχρι στιγμής με 5 ΕΜΜΥ, ενώ στις ΗΠΑ προβάλλεται ήδη ο 6ος κύκλος της σειράς με μεγάλη επιτυχία. Τον κεντρικό ρόλο κρατάει ο ταλαντούχος Τζος Ράντνορ, ενώ από το καστ ξεχωρίζει επίσης ο Νιλ Πάτρικ Χάρις που από το ξεκίνημα της σειράς είναι κάθε χρόνο υποψήφιος για ΕΜΜΥ καλύτερης ανδρικής ερμηνείας!Η σειρά μας ταξιδεύει στο έτος… 2029. Τη χρονιά εκείνη, ο Τεντ Μόσμπι αποφασίζει να διηγηθεί στον γιο και την κόρη του τα γεγονότα που οδήγησαν στη γνωριμία του με τη μητέρα τους πριν από αρκετά χρόνια… Έτσι αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα μιας απολαυστικής ιστορίας που είναι συγχρόνως ρομαντική αλλά και ξεκαρδιστική, γι’ αυτό άλλωστε τη λάτρεψαν οι Αμερικανοί τηλεθεατές.

SAMANTHA WHO?
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:00 (2 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)

Η γνωστή σε όλους θυγατέρα των Μπάντι στο «Παντρεμένοι με παιδιά», Κριστίνα Άπλγκεϊτ, που αναδείχθηκε πέρυσι «η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο» από το αμερικανικό “People”, είναι η «Samantha who» της νέας σειράς του ΑΝΤ1. Μάλιστα η απολαυστική ερμηνεία της, της χάρισε δύο συνεχόμενες υποψηφιότητες για τη Χρυσή Σφαίρα, αλλά και το ΕΜΜΥ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε κωμική σειρά!


Τι θα συνέβαινε αν, βγαίνοντας από ένα κώμα, δεν διατηρούσατε την παραμικρή ανάμνηση από την προηγούμενη ζωή σας; Αυτό ακριβώς παθαίνει η Σαμάνθα σε αυτή την πρωτότυπη σειρά που διαθέτει και χιούμορ και αίσθημα, αλλά και μια δόση μυστηρίου! Δυστυχώς, όσο περνούν οι μέρες, η Σαμάνθα ανακαλύπτει σιγά – σιγά ότι πριν από το ατύχημα που προκάλεσε την αμνησία της, ήταν το πιο αντιπαθητικό και άκαρδο πλάσμα που πάτησε ποτέ στη γη!

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο