Αναζήτηση:
Η αποκάλυψη της ντροπής: Οι Κόζα Μόστρα γύρισαν με ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη!
Τρίτη, 21 Μαΐου 2013
17:42

Μέσα από σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, ο Ηλίας Κόζας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό Mou», το πρωί της Τρίτης, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την εμφάνισή του στον τελικό της Eurovision.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Koza Mostra που «τερμάτισαν» έκτοι στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στο πλευρό του ρεμπέτη, Αγάθωνα Ιακωβίδη, σχολίασε την εμφάνισή τους:

«Όλοι δώσαμε το 100% της ενέργειάς μας πάνω στη σκηνή, όχι μόνο εγώ. Είχαμε πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Όλα τα παιδιά κάνανε πολύ σημαντικά πράγματα. Δεν υστερούσε πουθενά, ούτε χορογραφικά γιατί η Μαρία Λυραράκη έκανε εξαιρετική δουλειά. Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, ακόμα και ο Αγάθωνας έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει».


Αποκάλυψε ακόμα ότι όλοι τους πίστευαν ότι μπορούσαν να τα έχουν πάει και καλύτερα!

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολύ καλύτερη θέση, αν ήταν αντικειμενικός ο διαγωνισμός και η ψηφοφορία. Πλέον γνωρίζουμε πως υπάρχουν και επιτροπές που αναδιαμορφώνουν το πώς ψηφίζει η κάθε χώρα… Υπήρξαν και οι συμμαχίες… Παρ’ όλα αυτά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ακόμα πιο ευτυχισμένοι από τη συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντί μας».


Τέλος, εξέφρασε και την πικρία του, ίσως και μια μικρή απογοήτευση, για το πολύ περιορισμένο budget που είχε η ελληνική αποστολή, λόγω της οικονομικής κρίσης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πληρώθηκαν για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον διαγωνισμό:

«Σαφέστατα δεν πληρωθήκαμε! Για όσους δεν το γνωρίζουν, βέβαια, φτάσαμε στην Αθήνα και πήραμε ΚΤΕΛ για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Ας μην επεκταθούμε, αλλά … Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε ένα “πρόβλημα” επειδή ήμασταν από Θεσσαλονίκη και πολλά άτομα. Σαφέστατα, κάποιοι δεν το έχουν αντιμετωπίσει ξανά αυτό, σε γενικές γραμμές θα μπορούσαν να είναι καλύτερα κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα, τώρα τελείωσε όλο αυτό και κατανοούμε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έπιασαν εξ’ απροόπτου κάποιους ιθύνοντες».
 

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα