Αναζήτηση:
Η διθυραμβική κριτική της Ντέπυς Γκολεμά για το ''Νησί''
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010
11:31
''Να ευχαριστούμε το θεό της τηλεόρασης, που έφερε στην μικρή οθόνη το Νησί…''

Όλοι τη γνωρίζουμε σαν μία από τις πιο αυστηρές τηλεκριτικούς που σπάνια λέει καλή κουβέντα και παινεύει ένα πρόγραμμα. Στο ''Νησί'' όμως που όντας μια συγκλονιστική παραγωγή καθήλωσε το 62% του κοινού (69,1- 15-44) δεν μπόρεσε παρά να υποκλιθεί και η ίδια. Γράφει, λοιπόν, σήμερα στη στήλη της ''Μέχρι Κεραίας'' στη real.gr η Ντέπυ Γκολεμά:

''@Είναι κάτι ώρες, που της τα συγχωρείς όλα της τηλεόρασης. Τα σκουπίδια της, τα πρωινάδικα, τις ατέλειωτες ώρες της μιζέριας της, τις φωνές, όλο αυτό το ατάλαντο μείγμα, που σου παίρνει τα αυτιά. ΟΛΑ. Και αυτή η ώρα ήταν χθες βράδυ, η ώρα που ξεκίνησε το «Νησί». Σπάνια έχουμε δει μια τέτοια σειρά στην τηλεόραση. Κάτι αχνά θυμάμαι από τη δεκαετία του 80. «Η αστροφεγγιά» , η «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» του Κώστα Αριστόπουλου, να μεταφέρονται από το βιβλίο και να έχουν ατμόσφαιρα και εξαιρετικές ερμηνείες….

@Συνήθως από το πρώτο επεισόδιο δεν κρίνεις ένα σήριαλ, αλλά τι να περιμένεις εδώ για να καταλάβεις ότι έχουμε μπροστά μας, μία από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές ιστορίες, που στοίχειωσαν στο πετσί του Έλληνα και πόνεσαν πολύ. Τη Σπιναλόγκα, παιδιά σαν είμαστε, τη γνωρίσαμε από τον Κρητικό συγγραφέα Θέμο Κοριάρο, που απέδωσε συγκλονιστικά τη ζωή εκεί στο νησί όσων είχαν την καταραμένη αρρώστια. Α, μπορούσε να είχε γίνει σήριαλ, πολλά χρόνια νωρίτερα, αλλά η τυχερή ήταν η Αμερικανίδα συγγραφέας που βλέπει τώρα το βιβλίο της να γίνεται μπεστ σέλλερ και στην Αμερική….


@Η Κατερίνα Λέχου, ζει την συγκλονιστικότερη στιγμή της τηλεοπτικής της καριέρας, αποδεικνύοντας ότι είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες από το «Είσαι το ταίρι μου». Για τον Μάινα τα ξέραμε. Είχε δώσει πολλά δείγματα. Δεν υπάρχει ηθοποιός που υστερεί με τον μικρό Δημήτρη να είναι αληθινή αποκάλυψη. Να ευχαριστούμε το θεό της τηλεόρασης, που έφερε στην μικρή οθόνη το Νησί….''

Πηγή: mediakanea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Το νησί