Αναζήτηση:
Το δαχτυλίδι της φωτιάς: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016
13:29
Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο φινάλε και το TV24 σας αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα τις δέκα πιο συγκλονιστικές στιγμές της αγαπημένης σας σειράς…

1. Η μεγάλη αποκάλυψη:
O Oρφέας μπαίνει στη διαδικασία να αποκαλύψει στη Μαρίνα όσα συνέβησαν μεταξύ αυτού και της Ελευθερίας. «Θέλω να σου πω κάτι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή μας», της λέει. Εκείνη δεν μπορεί ή μάλλον δεν θέλει να καταλάβει τι συμβαίνει. Νομίζει ότι της μιλάει απλά για ένα φιλί που αντάλλαξαν οι δυο τους. «Δεν μπορούσα να το σταματήσω, καταλαβαίνεις; Δεν τη θέλω, τη μισώ αλλά τελευταία είσαι απόμακρη», της λέει και πριν προλάβει να του απαντήσει, εκείνη αρχίζει να του φωνάζει: «Φύγε, φύγε... από μπροστά μου τώρα». «Σε παρακαλώ άκουσέ με», της λέει εκείνος. «Φύγε να μη σε βλέπω», του φωνάζει και τον πετάει έξω από το δωμάτιο, ενώ εκείνος συνεχίζει να της λέει «συγχώρεσέ με σε παρακαλώ». Η Μαρίνα όμως έχει πάρει πλέον τις αποφάσεις της. Πέφτει στο πάτωμα και κλαίει σαν μικρό παιδί. Ο άνθρωπος που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο,την πλήγωσε για δεύτερη φορά.

2. Η δικαίωση της Σοφίας:
Η Σοφία που τον βλέπει να στέκεται έξω από την πόρτα της Μαρίνας τού λέει: «Τελικά τα κατάφερες και έδειξες ποιος πραγματικά είσαι». «Σοφία, εξαφανίσου», της απαντάει. «Εσύ έχεις ήδη εξαφανιστεί αλλά δεν το ξέρεις», του απαντάει. «Επιτέλους δικαιώθηκα. Θα παρακαλάς για πολύ καιρό ακόμη». Ο Ορφέας κλαίει έξω από την πόρτα της και μονολογεί: «Θεέ μου! Τι σου έκανα Μαρίνα...». Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις.

3. Τα συγχαρητήρια:
«Μπράβο κορίτσι μου, τα κατάφερες», της λέει. «Μπορεί να τον συγχωρέσει και να τα ξαναβρούν», της απαντάει εκείνη. «Αποκλείεται. Την ξέρω την κόρη μου. Μέχρι αύριο ο Ορφέας θα έχει εξαφανιστεί από εδώ μέσα», της λέει η Σοφία όλο σιγουριά. «Το περίμενα πολύ καιρό κι εσύ μου έκανες ένα πολύ μεγάλο δώρο». Παράλληλα, της ζητάει να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. «Μένει να τα βρεις με τη Μαρίνα και μετά θα γίνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια», συνεχίζει η Σοφία αλλά η Ελευθερία έχει τις επιφυλάξεις της. «Ήρθα μόνο και μόνο γιατί είπες ότι θα με κάνεις πλούσια», της απαντάει η Ελευθερία. «Νομίζω ότι μου αξίζει μια ευκαιρία», λέει η Σοφία και της ζητάει να μείνει λίγο ακόμη.

4. Η Ηρώ προτίθεται να ρίξει το παιδί για τον Ορφέα:
Ο Ορφέας πηγαίνει να βρει την Ηρώ. «Την απάτησα με την αδελφή της», της αποκαλύπτει. «Είμαι ένα κάθαρμα σαν τον πατέρα μου. Τελικά δεν μου αξίζει να είμαι ευτυχισμένος. Θα πάω να της μιλήσω και θα γυρίσω στη Σαντορίνη». «Θα έρθω κι εγώ μαζί σου», του απαντάει η Ηρώ. «Δεν μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί», λέει ο Ορφέας, ενώ η Ηρώ επιμένει: «Είμαι η μόνη που μπορώ να σε ανεχτώ». «Και τι θα κάνω; Θα μεγαλώσω το παιδί του Στέφανου;», τη ρωτάει. «Αν είναι αυτό το πρόβλημα μπορώ να το ρίξω», του προτείνει. «Θέλω να σου δείξω ότι είμαι διατεθειμένη να κάνω τα πάντα για να είμαι ξανά μαζί σου».

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο