Αναζήτηση:
Εξέλιξη-σοκ στο ''Δαχτυλίδι'': Η Σοφία το σκάει από το ψυχιατρείο
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016
12:29
Η Σοφία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση μέσα στο ψυχιατρείο και η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα τη δυναμική και όμορφη γυναίκα που ήταν προτού μπει μέσα. Για πρώτη φορά η Ασπασία έρχεται να δει τη φίλη και εργοδότριά της από κοντά.

Ωστόσο, τα νέα που της φέρνει ταράζουν τόσο πολύ τη Σοφία που η τελευταία παίρνει την απόφαση να το σκάσει.

Η Ασπασία, πέρα από το γεγονός ότι έχει έρθει στο σπίτι και μένει ο Ορφέας, αποκαλύπτει στη Σοφία ότι την ίδια μέρα το απόγευμα παντρεύεται ο γιος της, ο Αλέξης, με τη Σαζέμ. Τότε η Σοφία γουρλώνει τα μάτια της και δηλώνει: «Αυτό τον γάμο δεν πρέπει να τον χάσω με τίποτα».

Παράλληλα, ρωτάει την Ασπασία αν έχει έρθει με αυτοκίνητο γιατί είναι η τέλεια ευκαιρία να την πάρει μαζί της. «Θα με βοηθήσεις να το σκάσω», της απαντά η Σοφία και η Ασπασία μένει άναυδη. Η τελευταία προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. «Θα σε πιάσουν και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα», της λέει, για να πάρει την απάντηση από τη Σοφία: «Δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα. Είμαι στα χέρια μιας τρελής». «Ναι αλλά σήμερα είναι ο γάμος του Αλέξη, μην τους αναστατώσεις», της απαντάει η Ασπασία. «Ακόμη ένας λόγος. Δεν θα αφήσω αυτή να παντρευτεί τον γιο μου. Δεν θα της περάσει», λέει η Σοφία. «Θα με βοηθήσεις ή θα με παρατήσεις όπως όλοι οι άλλοι;».

Τότε της αποκαλύπτει ότι έχει βρει μια μυστική έξοδο που οδηγεί στο προαύλιο. Ζητάει από την Ασπασία να την περιμένει εκεί με το αυτοκίνητο. «Είσαι η μόνη μου ελπίδα. Βοήθησέ με», της λέει η Σοφία και της ζητάει να της δώσει το μαντίλι της για να καλύψει το κεφάλι της. Η Ασπασία την περιμένει στο αυτοκίνητο. Μόλις η νοσοκόμα απομακρύνεται, η Σοφία φοράει το μαντίλι στο κεφάλι και φεύγει με αργά αλλά σταθερά βήματα.

Κανείς δεν την παίρνει χαμπάρι και τελικά καταφέρνει και βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο της Ασπασίας, η οποία την περιμένει με αγωνία. Η Σοφία κρύβεται και η Ασπασία περνάει την πύλη ανενόχλητη. Προορισμός τους το δημαρχείο ,όπου το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Λίγο πριν, η Σοφία συναντιέται με τον Στέφανο, ο οποίος της φέρνει ρούχα για να ετοιμαστεί.

Την ίδια στιγμή, στην κλινική αντιλαμβάνονται ότι η Σοφία το έσκασε. Η Μάνια ορκίζεται να την κλείσει στην απομόνωση. Στο μεταξύ, η Σοφία εμφανίζεται απρόσκλητη στο γάμο. «Αυτός ο γάμος είναι άκυρος γιατί δεν έχει την ευλογία μου», λέει μπροστά σε όλους, ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να την απομακρύνει. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Μάνια με τους αστυνομικούς.

Πηγή:Tivi Σίριαλ

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο