Αναζήτηση:
Castle: Νέα σειρά μυστηρίου στον ΑΝΤ1
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012
10:59
Ο ΑΝΤ1 φέρνει στους δέκτες μας το CASTLE, σε Α’ τηλεοπτική προβολή και κάνει την ανατροπή στις σειρές μυστηρίου!

Πρόκειται για μια ασυνήθιστη αστυνομική σειρά με κωμικά στοιχειά και ρομαντική ατμόσφαιρα που θα μας συναρπάσει.


Πρωταγωνιστής είναι ο Ρίτσαρντ Καστλ. Ένας ελκυστικός συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου που τα έχει όλα: φήμη, φανατικούς αναγνώστες και φυσικά όμορφες γυναίκες. Αλλά όλα αυτά, έχουν πάψει να τον ικανοποιούν και η ζωή του δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.


Όλα αλλάζουν όμως, όταν ξαφνικά η ντετέκτιβ Κέιτ Μπέκετ τον καλεί για βοήθεια στις έρευνες της αστυνομίας, καθώς ένας δολοφόνος σκηνοθετεί τα εγκλήματά του σύμφωνα με τις περιγραφές που έχει κάνει ο Καστλ στα βιβλία του.

Η συνεργασία ανάμεσα στον χαλαρό Ρίτσαρντ Καστλ και τη συντηρητική Κέιτ Μπέκετ θα προκαλέσει εντάσεις. Η έλξη μεταξύ τους δεν θα αργήσει να εκδηλωθεί και ανάμεσα σε επικίνδυνες συγκρούσεις και ρομαντικές στιγμές, ο Ρίτσαρντ θα νιώσει και πάλι ζωντανός. Αν γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η αδρεναλίνη που χτυπάει κόκκινο ή η όμορφη Κέιτ, θα το δούμε στη συναρπαστική συνέχεια!CASTLE, έρχεται στον ΑΝΤ1 και κάνει τα βράδια μας ερωτικά και μυστηριώδη!

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ενότητα του iShow.gr όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις σειρές ανά κανάλι, με τις περιλήψεις των επεισοδίων τους, βιογραφικά συντελεστών και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Castle