Αναζήτηση:
Γιατί Κούνις και Κούτσερ δεν θα αγοράσουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017
13:30


Ξεχάστε τα κλισέ για τα χολιγουντιανά ζευγάρια με συμπεριφορές «Μαρία Αντουανέτα». Το πιο cool #couplegoals του Χόλιγουντ παραδίδει μαθήματα γονεϊκής συµπεριφοράς· αποδεικνύοντας ότι η διασημότητα δεν σε κάνει απαραίτητα ξιπασμένο. 

Το ζευγάρι -που γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς "That 70s Show" όταν η Μίλα ήταν 14 ετών και ο Άστον Κούτσερ μόλις 19 και έγιναν δυο φίλοι, δυο γνωστοί- ξεκίνησε τη σχέση του το 2012. 

Τότε συναντήθηκαν τυχαία σε εκδήλωση/βραβεία/ ιβέντ, ήταν και οι δύο ελεύθεροι, θυμήθηκαν τα παλιά και ξεκίνησαν να βγαίνουν κάνοντας συμφωνία ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή όπως το λένε στην Αμερική “no strings attached”.

Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ και το ζευγάρι γύρισε με τροχόσπιτο την Καλιφόρνια για το μήνα του μέλιτος. Δύο παιδιά μετά συζητούν στις συνεντεύξεις τους για την οικογενειακή τους ζωή και πως ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.Η 34χρόνη Μίλα Κούνις μεγάλωσε στην Ουκρανία με τα κομμουνιστικά ιδεώδη μέχρι τα επτά της και έχει εβραϊκές ρίζες αλλά γιορτάζει παραδοσιακά τα Χριστούγεννα από τότε που μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Entertainment Tonight δήλωσε πως δεν δίνουν δώρα στα δυο μικρά παιδιά τους.

«Τα παιδιά παίρνουν τόσα δώρα από τους παππούδες τους που δεν αντιλαμβάνονται την αξία του δώρου, θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα. Δεν ξέρουν καν τι θέλουν. Απλά μαθαίνουν να περιμένουν το δώρο, να θέλουν κάτι χωρίς να το έχουνανάγκη. Πλέον ζητάμε από τους παππούδες να τους αγοράζουν κάτι συμβολικό ή να κάνουν μια δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να συναντιόμαστε ως οικογένεια και να γιορτάζουμε το γεγονός ότι είμαστε υγιείς και αγαπημένοι». 

Και μπράβο και μαγκιά της! 
Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα